- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата
Въй не...Не го знаех този сайт![]()
Тва е много гнусно е баси...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
баси ако се бях ч*кала с животно чесно щях да си призная..тва е просто форум...ккво от тва че другите ще са зашеметени от признанието..мн ясно че няма да реагират добре...се пак тва е признание...затова:Първоначално написано от aka6a_vamp
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЗООФИЛИ...ПРИЗНАЙТЕ СИ БЕ...НЯМА ЛОШО..ПЪК И КОЙ ВИ ПОЗНАВА...ПРАВЕТЕ НОВ РЕГ И СПОДЕЛЕТЕ, ЗА ДА ВИ ОЛЕКНЕ![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Стига сте мрънкали, че чичкото като ви предложи торбата с парите с, която ще си оправите целия живот ,не с куче и кон ще се чукате, ами с цялата Зоологическа градина
Нали?Кво ме питаш мене?Първоначално написано от mmKamm
...Иии да,айде извратени тийнове-зоофили,признайте си,че сте извратени до такава степен да правите секс със животни! А неее...Вие сериозно ли мислите,че има такива във форума?Дълбоко се съмнявам...И все пак,ако има-това са пропаднали хора.Извращение на макс...Като видях сайта и ми се развали цялата вечер ебати...
Оооо да...това ще ви донесе невероятно олекотяване...все едно се ебете с орел-вие знаете как е!Първоначално написано от mmKamm
Ами ти би ли го направил/а? Винаги има по-добър начин.Може да е по-труден,но го има.Това са лесни пари-правиш секс със животно и после клипчето го пускат в нета,ама след време ще те е срам да излезеш на улицата...Това са пълни глупости.Първоначално написано от mettalium
ей малка пу*ко удари му едно ебане с животно да те видим дали няма да ти олекне като споделиш...и не ме цитирай сега..за да няма нужда да си уговаряме лична среща...където да ти обяснявам някои работиПървоначално написано от aka6a_vamp
Шшшшшш ей ало...я се успокой малко...вкарай си пръста некъде и релаксирай!!!Първоначално написано от mmKamm
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
не ми викай шшш ало...щото виж се кво си мизерно лайно недорасло....и по хубу гледай да не си вкарам пръста в място което е по близо до теб..да не земе да ти хареса на сире**салата п*тчицаПървоначално написано от aka6a_vamp
Ебаси простачката си...аз много добре се виждам,ма карай!Мислех да те понапсувам още,ама ти си прекалено проста.Аиде приятна вечер ти пожелавам и весели празници!
"Ебаси простачката"...така ли псуват малките пикли...Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
ок искам да ме понапсуваш още...много искам да видя какво ще роди малкият ти мозъкайде де...моля те кукло...действай...или викни мама да "роди" нещо по забавно та да не се излагаш...
А относно тва, че съм проста...как разбра...искаш двете с теб пикличке да си направим едно тестче...за интелигентност примерно или за квото и да е и да установимайде ако си навита пиши..аз ще те намеря и ще решим кой е прост и кой е умен....или по точно : коя говори на място и коя е малка смешна путка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УЖАС!!!!!!
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
нее малките пикли не псуваме така...глей са...виждам те на кво ниво си и не смятам да си развалям празника,с човек умен колкото галош!Повече отг от мен няма да получиш,тъй че разпръсквай злобата си някъде другаде!Айде със здраве!Първоначално написано от mmKamm
ква злоба кви глупости ма...шматко..тея изтъркани лафове..."галоши" и нз си кво ги разправяй на някой друг...и даа вие малките пикли сте примерни..заспи
Айде млъкни най-накрая.Тая ''шматка'' я познавам лично и мога да ти заявя,че въобще не я засягаш и да не говорим,че с тея приказки си под нивото й.Не ти ли умръзна да се заяждаш?Първоначално написано от mmKamm
I CAN DO THIS AAAALL NIGHT LOONG!!!Първоначално написано от SuNsEt
Еййй Дидиииииии...забраихме се с теб бе любима мояяПървоначално написано от SuNsEt
пиши по скайп
![]()
а прасето нишо ли не е намазало
или вече е късно?
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
По-тъпа тема не можа ли да измислиш?
Пък авторката е грозна, тъпа и иска да й го натресе кон.
А mmKamm е просто тъпа (но най-вероятно и грозна)
+1Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3