- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да свалим момче?
пиши му в скайп...1-3 и така почнете да се зарибявате...ама остави така няколко дена не му пиши, почакай да видиш дали той ще се сети за теб и ще ти пише и така...действай
П.П на колко си???
az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........
+1Първоначално написано от BlueDream16
![]()
![]()
![]()
Уфф... все с тия фалшиви имена и лъжи... Защо?! Не помисли ли, че така нищо няма да спечелиш?
Е, не съм аз точният човек, който ще ти нареждаи все пак пиши му! Няма да пукнеш я
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Намираш слабото място и стреляш стреляш стреляш стреляшшш![]()
Sometimes the same is different, but mostly it's the same...
хващаш го за пакета и му удряш една конска целувка
смятай че е свален моментално
+1 \Първоначално написано от aka6a_vamp
/
-3Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
![]()
Sometimes the same is different, but mostly it's the same...
Може би не иска по този начин.Разбери къде ходи и се появи ненадейно...Ако не си срамежлива го заговори,ако си го гледай само...Сетих се за една позната.Харесва си едно момче,но само го гледа.И му се любува,а не иска да се запознаят.И аз все я навивах,а тя не искаше.Пък аз го скивам,защото бачка в Мола,където съм и аз.Обаче той в друг магазин.
Луда работа..И тя все ме питаше дали съм го скивала.
С бухалкаКак да свалим момче?![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
-4Първоначално написано от NoExcuses
ама в твоя случай прайш си др профил там се правиш на отворена и кат те пита коя си ко ще измъдриш .... иначе начина е добър да разбереш повече за един 1 човек![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
-5Първоначално написано от My6mYLka
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Действай както искаш и както можеш , но само не си прави 2 рег. само ще оплескаш нещата. Наскоро четох една тема , където 1 момче си беше правило друг скайп и нещата само се усложниха
![]()
Bon Jovi - Always
едно ми е интересно...имате импулса скайпа на едно момче .... никога не сте си псиали с него...как разбирате че мнгоо го харесвате...
явно е малка и не може да различава чувства съмнявам се да го харесва предполагам че е само симпатия към външния му вид но нищо повечеПървоначално написано от got2Bthe1
Изказваш се точно като ХаусПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
аз него много го уважавам...
а към авторката, защо всички те мислят за скучна??
нима няма причина....постарай се да бъдеш по открита и забавна, нищо няма да загубиш
и тва ''искаш ли да си пишем??'' е леко глупаво...по добре някой закачлив коментар, на който няма как да не отговори
а щом му имаш скайпа, другото е лесно...просто му пиши ''а ти кой беше?'' и така ще ви тръгне разговора
аз напраих това, тръгнахме, друг е въпроса как свърши и колко съжалявам, че се заинтересувах кой е непознатия абонат...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Вадиш 1 голяма мотика,ухилваш му се и лююююссс през зъбките.Директно праиш свалката.![]()
Кажи ни импулса му да му се накефи ме и ние![]()
Купи зайо байо с лук , слезни до мазето земи 2 компота с джанки и ми звьнни кажи му какво си купила и идва у вас !!!
skype - luso-.-
А така-това му е цакатаnekaf
Фен
МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2008 1:08 am Заглавие: Отговорете с цитат
пробвай с лопата, метална тръба или нещо друго тежко, твъдо и евтино по главата. ако удъра е достатачно силен, не само ще го свалиш, ами може и да не стане после
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
и аз съм в горе-долу същото положениее..как да направя така,че да ме харесваа..с тва имаш предвид да се правя на недостъпна ли ?Първоначално написано от CfEtii
![]()
Абе според мен няма смисъл от това да се правиш на недостъпна...Просто се дръж мило с него..Първоначално написано от fucklowebaby