Здравейте Имам проблем надявам се вие да ми помогнете. Исках да изненадам приятелката си за коледните и новогодишни празници. Дълго се чудех каква изненада да й направя и накрая реших да се направя на Дядо Коледа и да се пъхна у тях през комина За мое щастие, тя живее в къща, затова реших, че влизането няма да ми е проблем Отидох до у тях с едни приятели. Естествено, носехме и стълба. Помогнаха ми да се кача на покрива. Зопочнах да влизам през комина, но се заклещих Един приятел се качи и буквално ме натика вътре Но добре, че беше той, иначе нямаше да мога да вляза. Паднах точно в нейната стая, но за жалост бях целия почернял от комина и тя, милата, се уплаши и викна полиция Прибраха ме в районното и цяла нощ ме разпитваха дали не употребявам наркотични вещества и алкохол, но накрая мама дойде в районното и си ме прибра Сега обаче проблема е приятелката ми. Искам да знам дали според вас с нея още ходим, защото ми беше много сърдита Много я обичам, живота си давам за нея и не искам да я изгубя заради такава простотия Поне разбрах, че не обича да й идват гости през комина (все пак откъде можех да знам?? ). Моля, помогнете ми, много страдам Весела Коледа на всички