ЗДРАВЕЙТЕ ! Запознах се с едно много красиво лъчезарно момиче писахме си 1 седмица отначало тя каза неискам гадже но така се получи че уж сам я зарибил и почна ми вика обичам те тва онова целувки глупости ми праща е доиде време каза айде да излезнем е излезнахме тя дойде с няква приятелка... сичко ок гушнахме се целувахме се питах я харесваш ли ме искаш ли ме и тя каза ДА ! прибрах се много щастлив в нас... и нямах търпение да влезне и да си пишем... минаха 4 часа и тя влезе и ми написа тва изречение...
[21:00:54] <> Ф<> каза: Vij , mn se radvam 4e izlqzohme dnes , mn si gotin ama mislq 4e osuznah 4e ne iskam da imam nishto seriozno s nikoi ...... Molq te ne mi se surdi , nito me mrazi .....strahoten si po harakter i shte si namerish nqkoq po-golqma moje bi kato za teb ... Sry za vsi4ko ama razberi 4e ne iskam da imam nishto obshto s nikoi na tozi etap .... tova beshe vsi4ko sry mn .... beshe hubavo ama tova beshe .. i za da ne mi e po-gadno ili na teb po - dobre ne mi zvuni - pls .. :S ...... (wave)...... Bb......
И просто ... не да съм бесен не да съм тъжен не да съм.. незнам кво ами направо.. пък всичката си енергия и емоции и глупости се мъчех да стане нещо понеже от година сам самичак и адски много се влюбих в нея.... и накрая тва заслужвам ли го ?! ДАЖЕ НАКРАЯ МЕ БЛОКИРА В СКАЙП !