- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако разберете че гаджето ви се друса?
хипотетичен въпрос...веднага ли ще го зарежете или...
Азз даже цяла тема съм написала за моя...ми търпя го и тва е...гадно ми е,ама няма да го загубя заради това
Ще се опитам да му помогна да се откаже от това,ако не е твърде късно.
Ии се друса от време на време,мога да правя разлика (nod)Първоначално написано от KillSwitchEngage
и аз не знам...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ще се надрусам и аз !
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не знам....предполагам, че ще се опитам да му помогна да спре, ако иска де....или да го вразумя, не знам. Но не мисля, че бих го зарязала заради това, естествено зависи до каква степен се друса и какво прави, като се надруса....
I know I should stop believing ... !
оох леле помислих че всички ще ме нападнете за този въпрос... ами той тука юъпросния пуши трева от време на време ама видях вече че има и кока и нз....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих си тръгнала от него, само ще ви навреди!!!
GaLena :love:
От запознанството ни ще го усетя..и ест не се занимавам повече с него.
нищо,пак същото като преди това![]()
Бих го зарязала, макар чувствата, които изпитвам към него, да са много силни. Просто не искам да се забърквам с такива хора.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Мм мисля,че на първо място няма да тръгна с такъв човек никога...
Но,за да огговоя на въпроса... ако не го познавам добре още и разбера,че всъщност е такъв вероятно ще го оставя,но ако държа на него и го познавам добре ще направя всичко,за да му помогна!
Ми честно казано не знам,не съм се замисляла над този въпрос... може би ще се опитам да му помогна да се откаже,разбира се ако сам е съгласен да се откаже и да му помогна.Но не се ли откаже ще го оставя,не мисля да си съсипвам живота заедно с него.Всеки сам избира как да живее,аз мога да се забавлявам и без да си съсипвам живота.Аз съм човек,които иска да живее
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Съмнявам се, че има шанс да се забъркам с такъв човек...
Но както каза, хипотетично, предполагам че, щом го обичам - би трябвало да го приема и с недостатъците му...
nicolepcd
по скоро Христос ще стане атеист![]()
така е ма многооо зависи с квоПървоначално написано от kifla
![]()
Зависи с какво се друса,колко често го прави и т.н. Зарязваш като това негово друсане засяга и твоя живот
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Нищо..Щом го обичам ще бъда с него независимо дали се друса или не ..
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Така е .. много го обичам и ще направя всичко за да се откаже (не бих казала помогна защото той не е силно зависим), но като първа стъпка просто ще се отдръпна от него, защото има вероятност да ме завлече надолу заедно с него... Колкото и трудно да ми беше да напиша това мисля, че това е правилно...достатъчно съм търпяла ...Дано намеря сили просто да се отдалеча, защото аз съм зависима от негоиначе благодаря за постовете !!!
![]()
Преди или след като и пръсна главата от бой?!?!
боже,пича пуши уиид просто кфо друсане приказвате заблуда![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
haha pyrvata mi liubov be6e..napravo narkoman..i poneje bqh malka i glupava..ne mojah da go usetq..4ak na 5-6 mesec..be6e nqkyv ujas..razkarai go dokato e vreme..pada6 nadolu s nego..