- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я ...
Харесвам едно момиче,но не съм сигурен дали тя ме харесва.Кажете кво да правя
predstvqi si q gola i si biii chekii po cqla vecher...Първоначално написано от lamugata92
ние от къде да знаем какво да правиш![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ами направи нещо по въпроса - заговори я, после я покани да излезете, прекарвайте време заедно. Когато вече се позближите я попитай какво изпитва към теб.Надявам се че това е достатъно изчерпателно.
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Признай и чувствата си, но не по skype или пък по телефонаа след като го направиш я попитай дали и тя те харесва
![]()
Питай я: "Искаш ли да станем гаджита?" и ако тя ти каже "к" значи си пушка ;]
+1Първоначално написано от glamouros
ами да!Имам чувството,че хората вече забравят да общуват помежду сиПървоначално написано от unusual
![]()
Първоначално написано от Cellmate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от glamouros
+1 и аз съм на същото мнение![]()
Просто те искам за себе си повече , от колкото можеш да си представиш!!!
тва със сближаването сме го минали вече ....Първоначално написано от glamouros
Самоизяж се.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
то че нема, нема но ако отговорът и не е такъв какъвто очаквам ...Първоначално написано от nicolepcd
![]()
ми поговори с нея,покания на кафе примерно...ама ако си от срамежливите (квато съм и аз) незнам.Зависи до голяма степен и от момичето-щото ако е някоя надута ,като и признаеш чуствата си или я поканиш някъде може да ти се изсмее.За тва най напред я опознай хубаво
Купи си вафла...и я изяж пред нея...с яко мляскане...
Ми дай нататък, какво се чудиш. Недей да ядеш фвафли пред нея, и недей да я каниш на кафе - по мое мнение е много изтъркано.Покания на някое специално място. Ще го оцени, освен ако самата тя не обича да виси по кафенца. Ти знаеш най-добре. Успех...Първоначално написано от lamugata92
![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
Аз съм я опознал... излизали сме не веднъж....