- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да и го изръся направо?
ми тогава просто се опитай да се сближиш малко с нея. и не бързай да й казваш, че я харесваш, не е нужно. тя тва може да го подразбере от действията ти, няа нужда от излияния![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ми деа знам ако не бях такъв мързел би могло и да стане нещо. но се чудя ррррр . ил и да си седя на задника мирно и кротко
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
незнам за кфо да си лафя с нея. би му меча. дрънкам пое4е отколкото трябва когато съм покрай нея. тъпооо. явно съм тъпПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
няма лошо да говориш много, по- добре е отколкото да мълчиш. и все пак се опитай да й даваш възможност и тя да казва по нещичкоаа и не плямпай безсмислици, опитай се да й говориш за неща, които и 2-мата ви интересуват, а не примерно да й приказваш за WOW
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Важното е да си забавен, а какво казваш няма значение...
kak we az ciklq dota. бтв дай скайп 4е така малко кухо. да ми дадеш малко акъл и да си ходя. плс
![]()
не знам кво стаа ама не ми се доставят съобщениятаПървоначално написано от DoomShadow
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
veselba. i na men
probvai da smeni6 statusa na liniq . ako ima6 i nqkoq ideq davai q nasam
aaaaaaaaopravi se za malko i sega pak se razvali
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не се отказвай!!! Поговори с нея... и Успех![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ми няма да загубиш нищо най-много да спчелиш!Действай :P
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
искай и скайпа бре момчепа там и плямпай разни работи и мое и среща си уговорите....
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Кажи й го директно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Кажи й го...ще е супер тъпо ако не направиш нищо
След като не си сигурен защо си играеш! А? На тебе може и да не ти пука после - ама ако момичето те харесва... посмили ли за нея после... Мъж бил...Първоначално написано от DoomShadow
Помисли си преди да го направиш. Ако си сигурен действай.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
недей да се отказваш,от какво те е страх?
да няма да те ухапеайде успех и забрави за отказването,прояви малко смелост! :P
![]()
Руса кукличка
няма смисъл да се отказваш дори без да си пробвал .... недей да и го казваш направо започни първо с намеци ако и тя те харесва ще отвърне![]()
![]()
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!
Давай смело напред... и това е... какво може да стане .. ? най-много да ти откаже... хич да не ти дреме ...давай смелоПървоначално написано от DoomShadow
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682