.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Sofia City

Коледа е .... :-|

Коледа ее а настроението го няма няма я тръпката когато заспиш и с нетърпение чакаш да се събудиш и да видиш какво има под елхатаа.... чувствам се някак си празен дори на днешната вечеря с роднини беше съвсем обикновенна дори не беше постна както е била винагии
    Няма го настроението по което би трябвало да има по тези хубави празниции се едно някак си вътрешно нищо не ме кара да чувствам че ги има ......се едно ми еее и нз откакво се получаваа при положение че имам човек до мен който ме обичаа ....не съм лишен от нищо и т.н ...... Просто не си го обяснявамммм не ви моля вие да ми обясните просто исках да споделяяя (И нешо което ми направи впечатление от нашия блок само на наща тераса имаше коледни лампичкиии....нз просто чувствам се гадно и подтиснатоо ...

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    криза...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми не знам, аз лично съм си доволна от вечерта..
    Дреме ти, че само при вас е имало лампички, важното е у вас да е уютно, мани ги хората.. Явно за тях не е важна домашната атмосфера, а това какви подаръци ще получат..
    Нормално е с времето тръпката да намалява, все пак знаеш, че няма дядо Коледа и т.н
    Но след време, когато имаш твое семейство и деца тръпката ще се върне и ще ти е много яко
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Сега съм полу-пиян и честно казано - ДОБРЕ СИ ИЗКАРАХ с родата !
    А на нова година какъв запой ще е...

Спокойно! Сега е модерно да нямаш празнично настроение... всичко е под контрол.

Аз преядох. Лошо ми е.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Колко пържоли изядох, бедна ви е фантазията. И ми е тежко. И на здравната каса ще им ... майката, лелята, стринката и тн.

Кво ви подариха ве?

Мен шефа ми подари някъв комплект s.Oliver - душ гел, парфюм и още нещо. И мисля да си нещо аз...
    Grumpy old madman

Гримове, дрехи, часовник и парфюм.

Супер фен
    Град
    в килера
    При мен няма елха, подаръци под нея, украса и тръпка. Но пък има голямо преяждане

Мега фен
    Ауе...преяждането не е хубаво...пише го в библията ! !

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    За пръв път през година Не преядох!
    mindscan

Град
    Around... :)
    И аз се чувствам леко гадно При нас обстановката беше още по-зле, бахти празниците нямам думи

Супер фен Аватара на b0Nb0n

Re: Коледа е .... :-|

Цитирай Първоначално написано от martin_91_
    Коледа ее а настроението го няма няма я тръпката когато заспиш и с нетърпение чакаш да се събудиш и да видиш какво има под елхатаа.... чувствам се някак си празен дори на днешната вечеря с роднини беше съвсем обикновенна дори не беше постна както е била винагии
    Няма го настроението по което би трябвало да има по тези хубави празниции се едно някак си вътрешно нищо не ме кара да чувствам че ги има ......се едно ми еее и нз откакво се получаваа при положение че имам човек до мен който ме обичаа ....не съм лишен от нищо и т.н ...... Просто не си го обяснявамммм не ви моля вие да ми обясните просто исках да споделяяя (И нешо което ми направи впечатление от нашия блок само на наща тераса имаше коледни лампичкиии....нз просто чувствам се гадно и подтиснатоо ...
    nastroenieto idva s pieneto tva ba6tati ne ti li go e kazval sipi do gore i na ex
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    При мен няма елха, подаръци под нея, украса и тръпка. Но пък има голямо преяждане
    и аз така.

Аз го изкарах несемейно.
    Седях, ядох и се чудех как милата майка на моята приятелка й се занимаваше с цялата ситуация.
    И защо й е необходим повод, за да събере близките си, да се веселят и да си прекарат добре...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Засега само едно BVLGARI .. тази вечер следва продължение!

О, ДА! За малко да забравя от най-добрият ми приятел икона на Дева Мария с младенеца!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    somewhere over the rainbow
    Преядох с луканка..и искам още луканка!Дори не съм сигурна,че това е нормално,но ще разбера в следващите няколко часа.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И на мене нещо не ми е коледно
    Даже и сняг нямаме не че искам ама туй май ми беше най тъпата Коледа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си