- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коледа е .... :-|
Коледа ее а настроението го няма няма я тръпката когато заспиш и с нетърпение чакаш да се събудиш и да видиш какво има под елхатаа.... чувствам се някак си празен дори на днешната вечеря с роднини беше съвсем обикновенна дори не беше постна както е била винагии![]()
![]()
![]()
Няма го настроението по което би трябвало да има по тези хубави празниции се едно някак си вътрешно нищо не ме кара да чувствам че ги има ......се едно ми еее и нз откакво се получаваа при положение че имам човек до мен който ме обичаа ....не съм лишен от нищо и т.н ...... Просто не си го обяснявамммм не ви моля вие да ми обясните просто исках да споделяяя (И нешо което ми направи впечатление от нашия блок само на наща тераса имаше коледни лампичкиии....нз просто![]()
чувствам се гадно и подтиснатоо ...
Еми не знам, аз лично съм си доволна от вечерта..
Дреме ти, че само при вас е имало лампички, важното е у вас да е уютно, мани ги хората.. Явно за тях не е важна домашната атмосфера, а това какви подаръци ще получат..
Нормално е с времето тръпката да намалява, все пак знаеш, че няма дядо Коледа и т.н
Но след време, когато имаш твое семейство и деца тръпката ще се върне и ще ти е много яко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Сега съм полу-пиян и честно казано - ДОБРЕ СИ ИЗКАРАХ с родата !![]()
А на нова година какъв запой ще е...![]()
Спокойно! Сега е модерно да нямаш празнично настроение... всичко е под контрол.
Аз преядох. Лошо ми е.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Колко пържоли изядох, бедна ви е фантазията. И ми е тежко. И на здравната каса ще им ... майката, лелята, стринката и тн.
Кво ви подариха ве?
Мен шефа ми подари някъв комплект s.Oliver - душ гел, парфюм и още нещо. И мисля да си нещо аз...
Grumpy old madman
При мен няма елха, подаръци под нея, украса и тръпка. Но пък има голямо преяждане![]()
Ауе...преяждането не е хубаво...пише го в библията !![]()
!
За пръв път през година Не преядох!![]()
mindscan
И аз се чувствам леко гадноПри нас обстановката беше още по-зле, бахти празниците нямам думи
![]()
nastroenieto idva s pieneto tva ba6tati ne ti li go e kazval sipi do gore i na exПървоначално написано от martin_91_
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
и аз така.Първоначално написано от zloto
![]()
Аз го изкарах несемейно.
Седях, ядох и се чудех как милата майка на моята приятелка й се занимаваше с цялата ситуация.
И защо й е необходим повод, за да събере близките си, да се веселят и да си прекарат добре...
Засега само едно BVLGARI .. тази вечер следва продължение!
О, ДА! За малко да забравя от най-добрият ми приятел икона на Дева Мария с младенеца!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Преядох с луканка..и искам още луканка!Дори не съм сигурна,че това е нормално,но ще разбера в следващите няколко часа.
И на мене нещо не ми е коледно![]()
![]()
![]()
Даже и сняг нямаме не че искам ама туй май ми беше най тъпата Коледа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.