.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Ако този козметичен шев звучи чак толкова добре и красиво кокото го описа Дарла, може да си променя мнението.

Но все пак аз знам, че този начин е опасен за детето. Само аз ли съм чул, за смъртни случаи и, че при този начин има голям шанс да се увреди детето мозъчно например и прочие..

Мале тва раджането е голям стрес бе, аз 100% ше набия някои лекари, ако видя какво се случва с жена ми колкото и да е 'нормално', ааа. Какъвто съм "послушен" ;д

По пътя на логиката трябва да има клизма, нали има напъни, а-у. Ама, ако работата стане изведнъж едва ли ще има време.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мозъчните увреди и детската церебрална парализа са в резултат също и на "нормално", но трудно протекло раждане. А за "комфорта" от епизиотомиите и ужасът за родилката, че не може после 1 месец да си седне на д-то, да отиде спокойно до тоалетна и т. н., май трябва да направим отделна тема.

П. С. Клизмата се прави задължително.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ Да, но процентът от секцио е по-голям.

Не, че не се случва и при двата вида, ама единият преобладава.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

П. С. Клизмата се прави задължително.
    Не само клизма...ами и ще те обръснат . Никога не бих позволила някой друг да го прави...оу
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^cigankite gi brunst,6toto si hodqt kosmati.ne vqrvam nqkoq normalna jena da se naloji da q brusnat tam...

^ Да и аз съм съгласна за това,ама имам малко тъп въпрос
    Ами като си с голям корем можеш ли да се избръснеш,в смисъл можеш ли да се свиеш и наведеш така?Или кола маска?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо бе....на мода вече било космите. да не говорим, че ако си с тумбак 1 метър пред теб малко трудно ще се обръснеш.

Тя Дарла е имала малко коремче, но съм виждала бременни, на които коремът им буквално е на метър пред тях. те не могат да си видят краката, пък камоли да се избръснат между тях.

Град
    пространството на Дисе
    ^Кремче, повечето бремелинки карат партньорите си да ги бръснат.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от darla
    ^cigankite gi brunst,6toto si hodqt kosmati.ne vqrvam nqkoq normalna jena da se naloji da q brusnat tam...
    Аааа успокойх се.... Ама всякакви ги има....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Враца
    Бля, отказвам се от раждане... ! Много гадно и в 2та случая.. А MakeMeLaugh нямаш вагина-нямаш право на мнение (шегувам се, ама го бях чула някъде и ме изкефи ) Та, имам около 10 години чакане, та и както някой каза може още нещо да измислят.. Спирам, че като се замисля ми става гадно...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Кремче, повечето бремелинки карат партньорите си да ги бръснат.
    ujas.tova nikoga ne bih go napravila!Ne ot sram,a prosto 6te se 4uvstma tupo sama da ne moga si oburna vnimanie

Град
    пространството на Дисе
    Е, обаче ако не може да се прегъне от корема, и това е вариант.

Град
    Свищов
    И аз това съм чувала....или с огледало седнала в леглото....Абе едва ли това точно ще ми е големият проблем. По-скоро ще е как да бъде секси като тежа 2 пъти повече от мъжа ми

Град
    пространството на Дисе
    Кремче, не е хубаво да имаш амбиции за пълнеене. Вярно, няма да раждаш по естествен път, но натоварваш своето сърце

Град
    Свищов
    А повече от 15 не искам да кача....как ще ги свалям? но ми се ще да се отпусна и да ям ВСИЧКО. Ще видим. В бг.мама четох за жени, напълнели близо 40 кг....това е ужасно много. че аз ще стана кажи-речи двойна! Не искам и в другата крайност да изпадам де....6 кила да речем......

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    edna moq poznata mi razkaza,4e e ka4ila 40kg kato e bila bremenna.az q boznavam ot 2godini(a deteto i e na 4) i nikoga nemoga da povqrvam na dumite i.v momenta e adski slaba-ne pove4e ot 45kg,djobno gadje.No e spazvala unikalni dieti i mnogo sport.a i po dumite i e cqlata na strii

Мега фен Аватара на iiirish
    по естествен път е най-добре и за бебето и за майката

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^vupros na li4en izbor,no spored sobstveniq si opit i opita na priqtelki,rodili po normalen put...ne sum suglasna,4e e po-dobre za maikata!

Град
    Свищов
    Е, по-принцип възстановяването е по-бързо. Има жени със секцио, които 3- месеца не могат да вземат детето си. раждалата по естествен път още след 3-4 часа може да щукне по коридорите.....

Град
    пространството на Дисе
    Абе родилка с 25 конеца след естествено раждане и разкъсана маточна шийка айде стига да се е възстановила по-бързо от някоя, родила с цезарово!!!!! Нали чета в бг мамма как мамите се оплакват, че от епизиотомия срамните им устни за капак са възпалени и подути.....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    a spored men e NEVUZMOJNO jena da se vazstanovqva 3 meseca sled sekcio i po princip da se vazstanovi po-burzo sled normalno rajdane.
    1vo-trqbvat ti okolo 12 4asa da zapo4ne6 da se izpravq6 normalno sama sled operaciqta i da se obslujva6 sama!Vsi4ko ostanalo sa ligotii-oh,nemoga,oh boli(mi 6 boli mn qsno ama se turpi)
    2.sedl normalno rajdane pone mesec jenata nemoje da si sedne na zadnika normalno zaradi 6evove-vutre6ni ili vun6ni,ili i dvata vida.

P.S.-tova za sekcioto e mit spored men!Vupros na psihika i harakter!

Град
    пространството на Дисе
    Именно, darla. Изкарват го едва ли не касапница.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^da

Град
    Свищов
    И аз в мамата съм чела. не, че съм питала много раждали жени, но съм питала майка ми. Тя има шевове и при двете раждания, но казва че болката била докато я шият. От друга старана на мен са ми правили пункция(което на практика е никаква като сложност манипулация) и не съм се чувствала нормално 2-3 седмици.....Така или иначе аз няма да избирам, но понеже не може ми се ще да вкуся усещането да родя. не да ми извадят бебето, а да родя. мъчно ми е, че няма да стане. Някак си насилствено и неестествено ми изглежда това вадене. За мен част от тръпката е и в това да не знаеш как, кога и колко време ще раждаш, да се помъчиш за малкото човече, но и да го видиш и гушнеш веднага......

Ох, вече почвам и аз да се чудя и двуумя и не знам кое е по-добре. Ясно е, че и по двата начина си родила и че и след двете ще има болка и некомфорт, но както Дарла каза, ако започнем да се оплакваме може и половин година да не сме на себе си. Аз имам познати и от двете страни. На едната и трябваха 2 месеца след секцио да спре да се тръшка от болки и некомфорт, защото си е лигла... друга пък и с шевове от долу и вътрешни си седна на задника нормално на 3тия ден без да се разбере, че е раждала. Явно си е до човека и до какъв е той. Ако е лигла няма и да се възстанови ще почне с превземки и накрая сама ще си повярва, че я боли и не й е добре. Колко е травматизаращо раждането за една майка е много трудно да се каже с точност. Имам една позната, която роди сина си за 10 мин след като и изтекли водите, няма и нито един шев и излезна от родилното като леко пълничко момиче, корем нямаше. За мен това си е физика и структура на тялото и да не всеки ще роди така, но е възможно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си