от 2 години сте заедно и още не са проявили интерес да се запознаят с него?Айде пожелавам ви още 50х2 да сте заедно
![]()
мерси miminkyПървоначално написано от miminky
![]()
Руса кукличка
благодаря и на теб aka6a_vamp,ама на теб защо ти е тъжно?Първоначално написано от aka6a_vamp
Руса кукличка
НИКОГА не мрази родителите си ....
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ми не ми ли видя темата?Първоначално написано от angelcheeee_93
Първоначално написано от angelcheeee_93
Като си на 15 години какво да правят хората. Аз имам сестра да не мислиш че ще ми е приятно да я виждам как излиза с някакъв с еди колко си години по голям от нея. Сега годините имат значение докато си на 15 но ако беше на 20 а той на 25 нямаше да имаш проблеми. Това доказва че си още малка и не си пораснала да мислиш сама с главата си. Защото в други ден ще напишеш тема нае*а ме и ме остави. Слушай ваще сядай си на гъза и ще мислиш за такива работи като пораснеш.
Весели празници.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ти самата трябва да потърсиш начин да им спечелиш доверието .Та въпроса ми е на колко години си ?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
15Първоначално написано от balu4ka
Руса кукличка
аз знам,че съм малка за да спя с него.И тук никой не говори за секс.Първоначално написано от SoAfraid
Нямам такива намерения и все пак разбрах какво ме предупреждаваш.Весели празници и на теб!
Руса кукличка
аха,значи това било...еми кофти работаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Руса кукличка
Аз мисля, че ти нямат доверие....
Мии да си чукнем,ако съм в сфПървоначално написано от Joro123
![]()
Поговори с тях,каквото искат да казжав хората аз съм от много малъйк квартал в софия,където хората клюкарят до безумие.Поговори и с него и го накарай да разбре какви са родителите ти.Той трябва да те разбере.Майка ми и баща ми имат много остаряло мислене,но единствено разговорите помагат.Нека те не се вилаят от хората а да те гледат теб самата.Постарай се да ги убедиш в това.Успех![]()
И аз имах проблеми с майка си наскоро,но тя се убеди че момчето ми е свястно наистина и сега всичко си е ок.Трябва просто да си много ината и да ги запознаеш,и всичко ще е 6![]()
извинявай , ама в една твоя тема пак за тва момче беше написала , че си на 13 и половина .. или аз нещо се бъркам ?![]()
![]()
таа питам 'щот има голяма разлика между 13 и 15 и ако си на 13 разбирам защо ваще са против връзката![]()
ами казваи им че еди коя си приятелка ще е с вас..
пък ти не я кани и бъдете само двамата
Абе момиче я се успокой и поговори сериозно с родителите си...почвала да ги намразва..абе я моля ти се...поговори с тях,запознай ги с него и ще се размекнат..какво толкова?!
![]()