th
Руса кукличка
Като за начало темата ти е за раздел ''У дома'' ,сега по същество.....3ащо не поговориш с ваще,че НЕ правите нищо нередно....и да ги питаш какво толкова ги интересува за хорското мнение???Все пак за тях хорското мнение ли е по важно,или щастието на детето им?Накарай ги да се замислят в/у това.Ако трябва го доведи на някоя вечеря у вас,за да сеобедят ваще,че не е толкова страшен...![]()
![]()
и заради тая глупост ще ги мразиш![]()
обясни на гаджето ти то да говори с ваще и готово или се разберете с приятелкатамалко се отклонявам от темата,но ако моята 14/15 годишна дъщеря ходи с 20 годишен щях да направя всичко възможно да не са заедно,колкото и гадно да звучи
П.П. Весела Коледа![]()
Руса кукличка
ами да ,те това правят и действат мн настоятелноПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Гаджето не може да им звънне,нито се познават ,нито мисля че ще се разберат.![]()
![]()
Руса кукличка
по-добре да се запознаят както казаха горе на вечера,да видят що за чорек е,да си поговорят като възрастни,да им обясни,пък ако си паснат още по-добреПървоначално написано от angelcheeee_93
работата е там,че нашите не ми дават да идва у нас мое гадже,докато не навърша 18.Такива саПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Руса кукличка
angelcheeee_93 еми имарешение....запознай ги де....те това искат предполагам![]()
не дават във вас да идва тво гадже и да сте сами,но ако е на вечеря с тях къв е проблема
за тях съм малка още ,че да взимам решения или да ги запознавам.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
ако им кажа да се запознаят ще помислят ,че искам вече да се женя за него.то наистина сме заедно от мн време,но те не ме разбират.
Руса кукличка
Ти 93 ли си ?!Ако си 93 мисля, че вашите не би трябвало да се притесняват за това, че искаш да се жениш за него
Просто им кажи, че искаш да не се притесняват и да са спокойни и така ... ; )
П.П. Весела Коледа !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
мен пък мама и в манастир да ме изпрати пак няма да я намразя :P
нормално е да се притесняват,гледай какви работи стават навън,пък и той е по-голям,нямат му доверие.наиситна ги запознай,защото ще продължат да те държат настрани от него...
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Ами ти моме,нема да спреш с драмите!Я се стегни малко!!!!!![]()
Руса кукличка
МН ти благодаря,ВЕСели празници!Първоначално написано от Joro123
![]()
![]()
Руса кукличка
Не ги намразваш-нарича се пубертет.Весела Кол'да!
мерси,Весела Коледа и на теб!Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Руса кукличка
Казваш на мама и тате,че излизаш с Пенка.Инструктираш момичето при обаждане от родителите ти тя да потвърди че сте заедно.Същевременно ти излизаш със своят възлюбен
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
^
| Тфа е най тъпото .... ми ако техните кажат ''Я ми я дай за малко ?? ''
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Не ги мрази заради подобно нещо.Те просто се притесняват за теб.Опитай се да поговориш с тях и да ги убедиш да те пускат сама ..
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ами значи сте твърде малки за гаджета!Като пораснете големи тогава тогава му мислете.Първоначално написано от OpenedSky
Един родител не би шпионирал чак толкова детето си освен ако то не е твърде малко....13-14-15 годишно...да не говорим за по-малките..
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Не мога да кажа какво да правиш, защото каквото мисля е написано в коментарите ,но само ще ти кажа - не са виновни родителите, те просто мислят кое е по добре за теб ( въпреки, че в някои случай не са прави ) и няма смисъл да ги мразиш, защото те винаги ще са до тебе ,а този 'батко' ще минат още 1-2 години (предполагам) и до там. Успех с момчето!
В суxа пyтка, KУP не влиза!
ми за сега са минали почти 2 години откакто сме заедно,пък незнам още колко време ни предстои да сме заедно.Първоначално написано от bebeshok
мерси за пожеланията все пак.
Руса кукличка