Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
ужасно ми е зле.Нашите са полудели...дават ми да се виждам с гаджето в бар,но само ако до мен имало и друга приятелка..и това било така,защото разликата ни е около 5 години,пък и хората щели да клюкарстват.Та проблема е,4е с едната си приятелка не говоря,другата ме дразни и няма да иска,а третата живее мн дале4е.С останали не сме толкова близки.И сега няма с кого да ида на кафе,за да видя приятеля си,ужасно ми е зле.Почвам да намразвам родителите си.Някакви съвети да ми дадете за утеха?

Като си на 15 години какво да правят хората. Аз имам сестра да не мислиш че ще ми е приятно да я виждам как излиза с някакъв с еди колко си години по голям от нея. Сега годините имат значение докато си на 15 но ако беше на 20 а той на 25 нямаше да имаш проблеми. Това доказва че си още малка и не си пораснала да мислиш сама с главата си. Защото в други ден ще напишеш тема нае*а ме и ме остави. Слушай ваще сядай си на гъза и ще мислиш за такива работи като пораснеш.

Весели празници.
аз знам,че съм малка за да спя с него.И тук никой не говори за секс.
Нямам такива намерения и все пак разбрах какво ме предупреждаваш.Весели празници и на теб!