- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- подаръците
какво ви донесе Дядо Коледа?![]()
аз получих мнооого хубаво телефонче, дънки, комплект бельо-боксерки и потниче(момичешки), кутийка за бижута и несесерче за маникюр...след един час отиваме при родата та и там подаръци и пари ще има
![]()
иначе: Весела Коледа на всички. Много здраве, щастие и хубави емоции!![]()
Ние си разменяме подаръци на НГ. Е, аз си ги знам повечето, но са тогава. но наште противно да семейните ни традиции ми бяха приготвили по нещо. От мама и тате-секси червена нощничка, а от кака червен сутиен с бикини. След малко ще дойде гаджето и ще видим какво ще ми даде.
Големите подаръци чакам след по-малко от седмица!
бикини -.-
Получих един много хубав розов пуловер и много хубав телефон
Тая година надминаха себе си из дома:
Разбира се, накъде без чифт гащи, но също така и флашка, преса и тостер
И парички да си взема каквото искам
![]()
Розов пуловер, сива блуза, сив суитчър, една много яка химикалка :Д, една книга, един гердан, още един сребърен гердан, сребърен пръстен... т'ва са май.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Само на мен ли баща ми донесе за подарък ( не беше подарък, а просто нещо, което исках, но не за коледа!) бухалка Cold Steel Brooklyn Smasher.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Пари, един парфюм, гримове, парцали, а днес ще ходят да ми купуват преса.Това е от нашите. А от едни приятели получих гланц, гривна, шоколад и картичка. И разни други джунджурийки..
Весела Коледа на всички![]()
аз за Коледа получих: преса , маша , сешoар и лакомства
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Епилатор Braun
П. С. Подаръците се почнаха отпреди 1 месец- 1 страхотен черен панталон, две много хубави блузи, разкошна дамска чанта, цифров фотоапарат и mp3 player. Остана само пресата /ставам нахална вече/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тралалааа. ((:
Честито Рождество Христово!
За мен имаше кецове, потник, кинти и ядене.![]()
От семейството на приятеля ми получих една много красива гривна и една покривка за леглото пачуърк - уникална(това беше по-скоро за двама ни,де).
От приятеля ми : ски![]()
Ot vsi4ki poly4ih pari...
O6te ne sum namislila kakvo 6te si kypq![]()
нищо![]()
от както навърших 20
никой не ме ебава за подаръци![]()
Моля ?!
Ми.. нищо.
Мечтая за пижама и домашни пантофи все пак.
Не мисля, че е редно хората, които не празнуват (под празнуване не разбирам да седнеш и да се насвиниш, а до го чувстваш) тези празници, да мрънкат, че не са им подарили еди си кво или изобщо да имат някви очаквания за подаръци. Супер наглото.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Епа купих си 3 чифта вълнени слипове "Силвестър Армани", тате ми подари "Кале".
Весела коледа и мощно тукати за всички чифути!![]()
Ние кежуалите също сме нацисти само дето носим бели маратонки!
Мии принтер, скенер и копирна машина в едно, маша за коса и пари =)
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
pari kecove i 1 zaribena riza( ne ot tiq kostiumarskite..)
The Spark
Мисля да си направя един ГОЛЯМ подарък и после да си избия парите...
Grumpy old madman
Моят Дядо Коледа надмина себе си.)))
Имам чувството, че или ми чете писанията, или плямпам прекалено много.:Д
Наааай-прекрасната шапка с пискюл))), едни лъъъвчета(Painting by numbers), червени ръкавички<3, чорапи със снежковциии, бяла глина, ягодов шоколаааааааааааад))
И, разбира се, чаршафите на принцеси, които дойдоха малко по-рано)
Най-щастливото дете!(ким)))