.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Там,където най-малко очакваш....

За след Нова Година :)

Еееее какво ще се опитате да постигнете през новата 2009 година ?!

Кои са материалните неща и ... тези които не са ?!

Като цяло искате ли да промените живота си или начина си на живот ?!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Нищо не смятам да променям и нищо не смятам да постигам
    Смятам да съм си все същата
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Шумень
    Ух, ще уча малко повече, че много съм се изоставила. Искам да си преглътна срама. Да съм по-често щастлива и най-вече здрава, че с тея мойте постоянните пролбеми...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен
    начи аз ще кажа какво искам на първо място да съм здрава, както и близките ми. искам да съм малко по- добра в училище, че нещо напоследък се излагам и не на последно място, искам да си намеря най- накрая НОРМАЛНО момче и да забравя предните.. весела коледа!!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

На 1-во място родителите ми и приятелите ми да са добре!Да са щастливи и здрави!

На 2-ро искам да стана малко по-сериозна...да спра с лигавщините и да не се държа така сякаш света се върти само около мен...искам да порастна малко...и всичко това заради един човек...

3-то искам въпросният човек и то много,може би това ми е на истина най-съкровеното желание,защото го обичам...

Аз също си пожелавам най-вече здраве за мен и за близките ми. И най-голямата ми цел за сега е да приключа със успешна сесия.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Преди всичко си пожелавам здраве
    Какво ще променя...ами доста неща ми се иска да променя, ще действам по въпроса ;P
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си