- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За след Нова Година :)
Еееее какво ще се опитате да постигнете през новата 2009 година ?!
Кои са материалните неща и ... тези които не са ?!![]()
Като цяло искате ли да промените живота си или начина си на живот ?!![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Нищо не смятам да променям и нищо не смятам да постигам![]()
Смятам да съм си все същата![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ух, ще уча малко повече, че много съм се изоставила. Искам да си преглътна срама. Да съм по-често щастлива и най-вече здрава, че с тея мойте постоянните пролбеми...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
начи аз ще кажа какво искамна първо място да съм здрава, както и близките ми. искам да съм малко по- добра в училище, че нещо напоследък се излагам
и не на последно място, искам да си намеря най- накрая НОРМАЛНО момче и да забравя предните.. весела коледа!!
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На 1-во място родителите ми и приятелите ми да са добре!Да са щастливи и здрави!
На 2-ро искам да стана малко по-сериозна...да спра с лигавщините и да не се държа така сякаш света се върти само около мен...искам да порастна малко...и всичко това заради един човек...
3-то искам въпросният човек и то много,може би това ми е на истина най-съкровеното желание,защото го обичам...
Преди всичко си пожелавам здраве![]()
Какво ще променя...ами доста неща ми се иска да променя, ще действам по въпроса ;P
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.