.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Louis Vuitton

Hybrid View

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Чудя се самооо колко ли от вас могат да си позволят оригинала...тука почнали да кудкудякат,ако можехте нямаше да скачате да ви казваме къде има.

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Чудя се самооо колко ли от вас могат да си позволят оригинала...тука почнали да кудкудякат,ако можехте нямаше да скачате да ви казваме къде има.
    Абе, какво те бърка какви са финансовите възможности на останалите? Да се фукат, да лъжат, да питат – ти гледай себе си. Някои пък може и наистина да могат да си позволят подобна чанта. Не мисля, че това е твоя, моя или нечия чужда работа.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Абе, какво те бърка какви са финансовите възможности на останалите? Да се фукат, да лъжат, да питат – ти гледай себе си. Някои пък може и наистина да могат да си позволят подобна чанта. Не мисля, че това е твоя, моя или нечия чужда работа.
    Аз мен си се гледам,както и ти теб това не е никакъв проблем.Но госпожичките би трябвало да знаят,че официялни магазини на LV няма просто.Има единични неща които са си оригинални,и едва ли не вече са изкупени от истинските ценители.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Аз мен си се гледам,както и ти теб това не е никакъв проблем.Но госпожичките би трябвало да знаят,че официялни магазини на LV няма просто.Има единични неща които са си оригинални,и едва ли не вече са изкупени от истинските ценители.
    не са

http://louisvuitton.com/web/flash/in...=home_entry_us

нямало магазини ...
    отгоре пише "stores".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си