.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Louis Vuitton

Louis Vuitton

Искам да попитам някой знае ли къде в Сф има магазин, в който се продават неща на Louis Vuitton (оригинални ! ) ? Благодаря предварително

Бтв не ми пишете коментари от сорта "ти знаеш ли колко струват, не можеш да си купиш" и т.н. . Много добре знам колко струват, имам 2 чанти от Италия

Град
    София

Re: Louis Vuitton

Ее побъркахте се вече с тоя Louis Vuitton.Имам чувството,че откакто баба ви Мадона стана рекламно лице,само за тая марка мислите.Иначе ти сама си каза-имаш 2 чанти от Италия,ми отиваш и си копуваш пак от там,какъв ти е проблема?!

Голям фен Аватара на 24white24
    Който може да си го позволи знае къде да ги намери

Ебати бабичката е тая Мадона... айде престани във всяка тема да намесваш Бритни и Мадона бе .. дразниш!

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Ее побъркахте се вече с тоя Louis Vuitton.Имам чувството,че откакто баба ви Мадона стана рекламно лице,само за тая марка мислите.Иначе ти сама си каза-имаш 2 чанти от Италия,ми отиваш и си копуваш пак от там,какъв ти е проблема?!
    Баба може да викаш на майка си, която сигурно изглежда по-зле от Мадона:

Иначе аз лично не бих си взел такава чанта, след като и найлон за 10 ст ще ми върши същата работа - няма да работя 3 месеца за някаква чанта.
    Нещо май обърка майка ми с баба ми?!А колкото до майка ми..за твое сведение е мнооого по-млада от въпросната Мадона и й личи без хиляди пластични операции.Ти обаче едва ли имаш достатъчно мозъчни клетки за да го разбереш,така че бягай да слушаш МадонКа и не занимавай хората с глупости.

Град
    София
    Не съм аз започнал да споменавам Мадона в тази тема.
    А вие като станете на 50 години, и на вас да ви викат баби (защото е ясно, че няма да изглеждате така).
    Аз случайно да съм казала,че ти си започнала първа?!А дали ще изглеждаме като Мадона..хм аз лично не бих искала,пък и с хиляди пластични операции всеки ще изглежда така,че и по-добре.

А вие като станете на 50 години, и на вас да ви викат баби (защото е ясно, че няма да изглеждате така).
    Аз случайно да съм казала,че ти си започнала първа?!А дали ще изглеждаме като Мадона..хм аз лично не бих искала,пък и с хиляди пластични операции всеки ще изглежда така,че и по-добре.
    Спри с тея пластични операции, бе. Вярно, че global става вече досаден с тая Мадона, но това не я прави по-маловажна, дърта, грозна или прочие.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Спри с тея пластични операции, бе. Вярно, че global става вече досаден с тая Мадона, но това не я прави по-маловажна, дърта, грозна или прочие.
    Това си е моето мнение,бе.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от babylishhh
    Искам да попитам някой знае ли къде в Сф има магазин, в който се продават неща на Louis Vuitton (оригинални ! ) ? Благодаря предварително

Бтв не ми пишете коментари от сорта "ти знаеш ли колко струват, не можеш да си купиш" и т.н. . Много добре знам колко струват, имам 2 чанти от Италия
    и кво,хвалиш се,че си богата,а?
    А на теб какъв ти е проблема? Момичето моли някой яко знае да й каже магазин, не ти иска мнение дали са скъпи или не! Като е решила да си купи кой си ти, че да й държиш сметка дали е богата? Ако няма да й помагаш защо пишеш?

По темата: и аз от няколко месеца усилено издирвам номер 3 ама без успех... най-добре да си поръчаме от чужбина...

Големи лигли сте и двете.

ЛуИ ВютОн?

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Чантите са отвратителни

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    ЛуИ ВютОн?
    сметай аз дето съм маниак на теба дрехи и държа да съм добре облечен,не я знам
    Е, просто трябва да знаеш как се четат имената на френски. Иначе и аз не знаех тази марка доскоро.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Търся такава чанта:

до 300 лева нова.

Употребявана - ще се договорим.
    Grumpy old madman

хората си купуват LV само, защото струват майка си и баща си, не заради дизайна

Оф .. не се хваля, че съм богата, просто написах да не ми пишете такива коментари, защото преди пак бях пускала подобна тема и почти вс бяха писали, че съм луда, не мога никога да си купя и т.н.

А иначе чантата ми трябваше спешно за едно парти и за това исках от Бг, не си намерих, но както и да е. Все пак благодаря.
    Бтв Луис Вютон се казва.

Цитирай Първоначално написано от babylishhh
    Бтв Луис Витон се казва.
    Карай.

чантите са ебати яките..

Цитирай Първоначално написано от carinaNebula
    чантите са ебати яките..
    Те са яки, и то много, обаче не си представям някое младо момиче, тръгнало с такава чанта по улиците.

5000 лв.

По-надолу не я давам.

чантите са ебати яките..
    Те са яки, и то много, обаче не си представям някое младо момиче, тръгнало с такава чанта по улиците.
    Що ? Никъде не е казано, че, за да носиш дадена марка трябва да имаш навършени години

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    чантите са ебати яките..
    Що ? Никъде не е казано, че, за да носиш дадена марка трябва да имаш навършени години
    Не, просто си мисля, че дизайнът им е създаден за по-улегнали жени. Не са прекалено младежки, де да знам и аз..
    В крайна сметка всеки преценява сам за себе си какво би носил. Аз не бих носила такава чанта, поне на този етап. Но има и хора, на които тези чанти им харесват, така че – nevermind.

чантите са ебати яките..
    Не, просто си мисля, че дизайнът им е създаден за по-улегнали жени. Не са прекалено младежки, де да знам и аз..
    В крайна сметка всеки преценява сам за себе си какво би носил. Аз не бих носила такава чанта, поне на този етап. Но има и хора, на които тези чанти им харесват, така че – nevermind.
    Ако начина ти на обличане и изобщо лайфстайл-а ти е съобразен с марката, не виждам причина, защо да не носиш такава чанта, естествено ако си 14 годишна пикла която любимото и заведение е амор не върви да носи Луи Вюитон

чантите са ебати яките..
    Ако начина ти на обличане и изобщо лайфстайл-а ти е съобразен с марката, не виждам причина, защо да не носиш такава чанта, естествено ако си 14 годишна пикла която любимото и заведение е амор не върви да носи Луи Вюитон
    \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си