- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Louis Vuitton
Искам да попитам някой знае ли къде в Сф има магазин, в който се продават неща на Louis Vuitton (оригинални ! ) ? Благодаря предварително![]()
Бтв не ми пишете коментари от сорта "ти знаеш ли колко струват, не можеш да си купиш" и т.н. . Много добре знам колко струват, имам 2 чанти от Италия![]()
Ее побъркахте се вече с тоя Louis Vuitton.Имам чувството,че откакто баба ви Мадона стана рекламно лице,само за тая марка мислите.Иначе ти сама си каза-имаш 2 чанти от Италия,ми отиваш и си копуваш пак от там,какъв ти е проблема?!
Ебати бабичката е тая Мадона... айде престани във всяка тема да намесваш Бритни и Мадона бе .. дразниш!
Нещо май обърка майка ми с баба ми?!А колкото до майка ми..за твое сведение е мнооого по-млада от въпросната Мадона и й личи без хиляди пластични операции.Ти обаче едва ли имаш достатъчно мозъчни клетки за да го разбереш,така че бягай да слушаш МадонКа и не занимавай хората с глупости.Първоначално написано от global
![]()
Аз случайно да съм казала,че ти си започнала първа?!А дали ще изглеждаме като Мадона..хм аз лично не бих искала,пък и с хиляди пластични операции всеки ще изглежда така,че и по-добре.Първоначално написано от global
![]()
Спри с тея пластични операции, бе. Вярно, че global става вече досаден с тая Мадона, но това не я прави по-маловажна, дърта, грозна или прочие.Първоначално написано от Izzy_
Това си е моето мнение,бе.Първоначално написано от Bianca
А на теб какъв ти е проблема? Момичето моли някой яко знае да й каже магазин, не ти иска мнение дали са скъпи или не! Като е решила да си купи кой си ти, че да й държиш сметка дали е богата? Ако няма да й помагаш защо пишеш?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
По темата: и аз от няколко месеца усилено издирвамномер 3 ама без успех...
най-добре да си поръчаме от чужбина...
Е, просто трябва да знаеш как се четат имената на френски. Иначе и аз не знаех тази марка доскоро.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Търся такава чанта:
до 300 лева нова.
Употребявана - ще се договорим.
Grumpy old madman
хората си купуват LV само, защото струват майка си и баща си, не заради дизайна
Оф .. не се хваля, че съм богата, просто написах да не ми пишете такива коментари, защото преди пак бях пускала подобна тема и почти вс бяха писали, че съм луда, не мога никога да си купя и т.н.![]()
А иначе чантата ми трябваше спешно за едно парти и за това исках от Бг, не си намерих, но както и да е. Все пак благодаря.
Бтв Луис Вютон се казва.
чантите са ебати яките..![]()
Те са яки, и то много, обаче не си представям някое младо момиче, тръгнало с такава чанта по улиците.Първоначално написано от carinaNebula
![]()
Що ? Никъде не е казано, че, за да носиш дадена марка трябва да имаш навършени годиниПървоначално написано от Bianca
![]()
Не, просто си мисля, че дизайнът им е създаден за по-улегнали жени.Първоначално написано от 24white24
Не са прекалено младежки, де да знам и аз..
В крайна сметка всеки преценява сам за себе си какво би носил.Аз не бих носила такава чанта, поне на този етап. Но има и хора, на които тези чанти им харесват, така че – nevermind.
Ако начина ти на обличане и изобщо лайфстайл-а ти е съобразен с марката, не виждам причина, защо да не носиш такава чанта, естествено ако си 14 годишна пикла която любимото и заведение е амор не върви да носи Луи ВюитонПървоначално написано от Bianca