значи кажете ми някой мини лаптоп обаче да е евтин да има към 1гб рам
и да има малко хард диск пространство ако ще да е 20гб
няма ли по евтини до 300 лв от тия малкитеПървоначално написано от n0x
съмнявам се, потърси в гугул втора ръка може да има. Но 1-ия от 2бе е добър.Първоначално написано от ThEKiNgG
не ве човек на мен не ми трябва за игри или за нещо което ще ми трябва бърз комп трябва ми ако ще дори и да е 512 мб рамПървоначално написано от n0x
Бях видял мини лаптоп в m-tel като ходих с един приятел да си плаща сметката не помня точна цена , но мисля , че беше на някаква коледна промоция доста евтин иди и провери така да стоиш пред пц само не върви върви обиколи...поинтересувай се из магазините защото в нета да намериш точна информация не е много обнадеждаващо...
ok мерсиПървоначално написано от mgxpower
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Има я същата версия с 1 рам и по-голям хард с 50 лв повече пак в сайта![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
хора разполагам с 200лв и ми трябва най - разбрицания мини лаптоп кажете ми от къде да нямеря
и да е нов :IПървоначално написано от ThEKiNgG
Аз по принцип лаптопи не харесвам,камоли от малките.Много слаби процесори имат.
нека на мен ми трябва само за документиПървоначално написано от ruger
дали има такъв за 200лв :I
Втора употреба.Такъв,какъвто търсиш е сигурно за 500-600 лв.Първоначално написано от ThEKiNgG
не е вярно нов с 2гб рам и 80хард е за 500 та за по малко надявам се да е към 200 лв не искам да е силен само за да чете документи и да има една малка игрица
и да е нов
За 200 лв не съм чувал,но щом е само за документи сигурно ще има.
за 200 лв малко се съмнявам че нещо ще се намери ама![]()
GDX
най-ефтиното Dell-че което намерих е 350 лв.
GDX
кой саит е :IПървоначално написано от dimix
Asus EEE PC в софийския техномаркет за 299лв!По-евтино от това и ново НЕМА!
4гб ССД,512 Рам(за 30лв си земаш 1 платка 2гб и си готов),900мхз проц....
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!