.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Глей са Дори и някой да е пробвал с приятелка - да и е признал кфо чувства и т.н. и тя да е отвърнала на тфа,не значи,че и при теб ще стане същото,може да стане точно обратното.
    Аз мисля,че е по-добре да не и казваш,на мен преди време един адскии добър причтел ми каза,че ме обича и се стигна до там,че сега не си говорим и едва ли някога пак ще сме приятели...
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Цитирай Първоначално написано от DeathRogue
    Pri mene be6e obratnoto..i nie bqhme mn dobri priqteli v na4aloto,no posle tq prizna 4e ima nqkakvi 4uvstva kum men i ve4e ot 6 meseca sme zaedno
    Бахти кефа .. Мене пък яко ме отрязаха , а аз адски много го харевах ... Ама какво да се прави .. поне знам в какво състояние беше тогава и не му се сърдя...
    С лед време "почуках на друга врата" и тя взе , че се отвори :P

Може,разбира се.Но в повечето случай това не води към добро и приятелството се разваля.
    Stay up all night with the stars *

Пич според теб ще се промени ли нещо като пускат теми в софиянци, тук, и къде ли още не.Всичко зависи от твоята смелост и кораж, повярваш ли, ЩЕ УСПЕЕШ !!!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Възможно е

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    V MoQtA StAq
    случва се
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от momche
    Да ти кажа не знам ще се опитам да разбера .... ТИ как го чустваше преди да тръгнете ?

Ние се познаваме от страшно много време и преди една година и половина станахме по-близки.Чувствах го като страшно добър приятел,такъв с когото съм сигурна, че мога всичко да споделям.Когато ми предложи много се колебаех,точно заради това да не си развалим причтелството,ама то взе че стана цяла приказка Явно подсъзнателно съм го харесвала много.

Да ти кажа,ако в основата на една връзка има голямо доверие и приятелство тя ще е много по-силна и прекрасна Успех от мен!

...hate my nickname

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    край на едно добро приятелство.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Да ти кажа не знам ще се опитам да разбера .... ТИ как го чустваше преди да тръгнете ?

Ние се познаваме от страшно много време и преди една година и половина станахме по-близки.Чувствах го като страшно добър приятел,такъв с когото съм сигурна, че мога всичко да споделям.Когато ми предложи много се колебаех,точно заради това да не си развалим причтелството,ама то взе че стана цяла приказка Явно подсъзнателно съм го харесвала много.

Да ти кажа,ако в основата на една връзка има голямо доверие и приятелство тя ще е много по-силна и прекрасна Успех от мен!

Малко надежда ми вдъхна . Тя ме чуства по същия начин както ти него си го чувствала . Какво по специално направи той ?

Град
    Paradise
    Меко казано възможно Със сегашното ми гадже (8 месеца пълно щастие и 0 проблеми) се запознахме, когато бях на 4 на детската площадка:
    -Момиченце,искаш ли да си играем?
    -Ми аре...
    А сега кво стана

Всъщност не знам,стана спонтанно, което го направи още по-очарователно!
    http://www.teenproblem.net/s/1565.html

...hate my nickname

Възможно е...
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Да, ще мутира мощно и тогава бате бегай колко ти крака държат, че ще загинеш бавно, геройски....почти.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Меко казано възможно Със сегашното ми гадже (8 месеца пълно щастие и 0 проблеми) се запознахме, когато бях на 4 на детската площадка:
    -Момиченце,искаш ли да си играем?
    -Ми аре...
    А сега кво стана
    Да но от първия път ли му "върза" или след като видя че е по-настоятелен ?

Би трябвало да може приятелство да се превърне в любов, защо не...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Разбира се , че може да се превърне в любов , но в повечето случей това завършва с раздяла и пропадане на едно супер приятелство ... Помисли си дали си заслужава (:
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Всичко зависи от момичето, но може да стане любов да!! Нищо не ти пречи да опиташ пак

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq

Re: Приятелството може ли да се превърне в любов?

Значи случката ми е следната . Има едно момиче с което се познавам от 3 години някъде. Аз винаги съм я чуствал повече от приятел ,но един път преди година и нещо и казах какво чуствам и тя се дистанцира от мен . След това пак се сприятелихме и сме неразделни . Тя даже ми вика братче , брат ми и т.н. . Чудя се дали имам шанс да се пробвам пак да и го кажа и да не разваля сегашните ми отношения с нея . Ако някой е имал подобна случка моля да напише какво е станало при него . Мерси предварително за отговорите
    Pi4 suvsem seriozno ti kazvam ne provalqi tova koeto ima6 za6toto istinskoto priqtelsvo mejdu momi4e i mom4e e moje bi nai silnoto koeto moje da su6tesvuva i az imam takava priqtelka bih si dal i jivota za neq i moje bi imam i po silni 4uvstva no sum siguren 4e ako i kaja 6te razvalq nai silnoto priqtelstvo koeto sum imal v jivota si povqrvai mi ne si zaslujava momi4eta mnogo naso4i se kum druga ne susipvai ne6toto tolkova hubavo zaradi hurmonite

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Щом веднъж те е определила като най-добър приятел, едва ли някога ще се отметне от това нещо...
    The reasons of love... <3

Град
    Пловдив

Re: Приятелството може ли да се превърне в любов?

Цитирай Първоначално написано от Qamstel
    Значи случката ми е следната . Има едно момиче с което се познавам от 3 години някъде. Аз винаги съм я чуствал повече от приятел ,но един път преди година и нещо и казах какво чуствам и тя се дистанцира от мен . След това пак се сприятелихме и сме неразделни . Тя даже ми вика братче , брат ми и т.н. . Чудя се дали имам шанс да се пробвам пак да и го кажа и да не разваля сегашните ми отношения с нея . Ако някой е имал подобна случка моля да напише какво е станало при него . Мерси предварително за отговорите
    Pi4 suvsem seriozno ti kazvam ne provalqi tova koeto ima6 za6toto istinskoto priqtelsvo mejdu momi4e i mom4e e moje bi nai silnoto koeto moje da su6tesvuva i az imam takava priqtelka bih si dal i jivota za neq i moje bi imam i po silni 4uvstva no sum siguren 4e ako i kaja 6te razvalq nai silnoto priqtelstvo koeto sum imal v jivota si povqrvai mi ne si zaslujava momi4eta mnogo naso4i se kum druga ne susipvai ne6toto tolkova hubavo zaradi hurmonite
    И аз така мисля че мога да го проваля .Много искам да стане нещо и не знам кво да правя

ами аз съм момче и пробвах така преди 2 години с едно момче да се получат нещата ама не се получиха... сега пак се сме си супер близки на един чин сме... мн пъти съм си мислела дали да не пробвам, но не осмелявам, защото мога да го загубя като фр а и съм момиче! стига аз съм ги правила тия крачки, но какво и да е срещнах друг...
    аз те съветвам да пробваш още веднъж, но мн деликатно... просто с невинни закачки и ако разбереш че тя не ти отвръща със същото просто се отдръпни успех !
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

"Брат ми",ден след ден...
    незнаех как да ти го кажа..
    имах нещо вътре в мен
    неможех да го покажа...

Всичко започна съвсем нормално
    бяхме приятели,на пръв поглед идеално..
    Но хората са казали и прави са били
    между момиче и момче приятелството не важи...
    Аз знаех че така ще бъде най-добре...
    да съм близо до теб-без някой да заподозре
    какво чувствам наистина,какво желая
    дните си минаваха,аз не смеех да призная
    не обичам да рискувам,да не би да сгреша
    не можех да подозирам,че и ти си бил така...
    че трудно е било да ме наричаш "сестра"
    мислейки че най-добрия вариянт е това...
    да съм близо до теб,но и толкова далече
    но ето че признах,всичко ясно е вече.
    Немога вече да съм,приятелката най-добра.
    Не че не искам,но няма да издържа.

ТАКА ПРИЗНАХ НА НАЙ-ДОБРИЯ МИ ФР... ТРЪГНАХМЕ.... АЗ СИ ПРОМЕНИХ РЕШЕНИЕТО И ПРЕЦАКАХ СИЧКО... СЕГА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕМ.... ТРАЙ СИ ПО-ДОБРЕ ЩОМ ЕДИН ПЪТ СИ СИ ОТВОРИЛ УСТАТА И ТЯ СЕ Е НАПРАВИЛА НА УДАРЕНА... ПО-ДОБРЕ СИ ТРАЙ ДА НЕ ПРЕЦАКАШ ВСИЧКО.... МНОГО СЪЖАЛЯВАМ АЗ ЗА МОЕТО ПРИЯТЕЛСТВО..
    Le gusta la fuma, la fama, la joda, la disco,faranduleo, sexo y tequila straight,ojalai que tu seas mi mai....Papi ponte listo
    Hasta que nos sorprenda el sol, solo sexo sin amor...

Голям фен Аватара на beb4yy
    тО Почти винаги става така !

дори и да тръгнете след като и се обясниш (което става много рядко защото в повечето случаи приятелствата се съсипват след такива откровения) има шанс след като скъсате (щот всеки филм си има край сещаш са) да стане много по гадно щото няма да са трайте .... и всичко отива по дяволите моя съвет е пазете си приятелството така каквито и разочарования да преживявате по отделно пак ще сте заедно.

Голям фен
    I Az bqh taka, purvo bqhme nai dobri priqteli, posle i kazah kakvo 4uvstvam i tq mi otvurna na 4uvstvata
    No sega rabotite se obyrkaha ;( ;( ;(
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си