.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    аз също имах такава случка..бяхме отначало най-добри приятели после ми каза,че има чувства от мен аз си мислех,че само ме харесва,до тук нищо не ме уплаши,но после ми каза,че ме обича и от много време било така,но незнаел как да ми го каже,за да не се уплаша аз от него и да не искам да сме приятели вече и аз му казах няма страшно,но че и нищо не изпитвам към него,само чиста приятелска любов и то какво стана,аз се уплаших както той каза и се дистанцирах от него много..беше ми странно.знам,че му разбих сърцето,но не исках да го подвеждам с нещо.а сега само си пишем по скайп как си какво правиш,нещо интересно при теб...незнам може би вината е моя
    You've got my head spinning

винаги има шанс
    по-добре пробвай .. после ще се чудиш какво е щяло да стане ако й беше казал ... коледа е,стават чудеса
    стискам палци :P

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Цитирай Първоначално написано от momche
    Естествено,че може и това води до край на едно добро приятелство.

До края на добро приятелство какво точно имаш на предвид ? Моля такива коментари като на Жоро не пишете ...
    Имам в предвид,че ако тръгнете ..нали ще ходите всичко ще ви бъде много яко .. и ще си прекарвате супер,но в повечето такива случеи след края на връзката т.е като скъсате няма да си останете същите приятели,което кофти ,защото не мисля,че си заслужава заради някакви чувства (повече от приятелски) да се съсипе едно дългогодишно приятелство.Преди време и аз бях така .Влюбих се в човек,който ми беше мн добър приятел ,но го осъзнах на време че не си заслужава и предпочетох да си останеме много добри приятели.И постепенно чувствата ми изчезнаха.Пожелавам ти успех!
    Напротив, историята с моят приятел е показател, че не е така. И в момента със същият човек, с който бяхме най-добри приятели, като брат и сестра, правим планове за съвместно съжителство, деца и брак. И определено мога да посоча доста плюсове на една такава връзка. Но това важи само в случаите, когато и двамата вече са изживяли това, което биха искали попринцип. Независимо дали това са среднощни запивания и секс в тоалетната на дискотека с някой непознат или пижамени партита с приятелки.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Еми виж какво е нейното отношение към теб..дръж се леко по мило към нея примерно като си пишете прати и някоя друга целувка или нещо такова..виж как ще реагира и ако прецениш че може да се получи действай

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Еми виж какво е нейното отношение към теб..дръж се леко по мило към нея примерно като си пишете прати и някоя друга целувка или нещо такова..виж как ще реагира и ако прецениш че може да се получи действай
    За намеците си прав , но ни с нея постояно си пращаме целивку прегръдки сърца и т.н. като се видиме се целуваме (много пъти ме е целувала с език , държиме се за ръка и така ми става още по-гадно

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Напротив, историята с моят приятел е показател, че не е така. И в момента със същият човек, с който бяхме най-добри приятели, като брат и сестра, правим планове за съвместно съжителство, деца и брак. И определено мога да посоча доста плюсове на една такава връзка. Но това важи само в случаите, когато и двамата вече са изживяли това, което биха искали попринцип. Независимо дали това са среднощни запивания и секс в тоалетната на дискотека с някой непознат или пижамени партита с приятелки.
    Явно зависи от човека ... Много готина история и аз си мисля същите работи защото с никое момиче с което съм бил не съм чуствал тия неща които с нея ги чуствам ...

пичага минал съм го тоя период и ще ти кажа от опит,че понякой път трябва да се жертваш и,ако наистина сте толквоа добри приятели си останете такива щото ще го разва;ите

Еми според мен недей да си разваляш приятелството с нея. Защото от опит знам, че така става. Един много добър мой фр. ми се обясни, но аз нищо не изпитвах и уж нещата щяха да си останат същите, ама спря да ми говори. А една приятелка тръгна с най-добрия си приятел и след една седмица осъзна, че го обича, но само като приятел...Таа мисълта ми беше, че аз не съм срещала такава история с щастлив край. Но пък може и да има....Успех
    I know I should stop believing ... !

Оф всички като почнахте да разтягате някакви локуми , да се вкарвате в некфи филми , да разправяте някакви историйки .. Ми то всичко си зависи от човека в крайна сметка !!!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Голям фен Аватара на Remini
    Да,едно добро приятелство в много случаи води до любов,но доста вероятно е тази любов да е несподелена!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Оф всички като почнахте да разтягате някакви локуми , да се вкарвате в некфи филми , да разправяте някакви историйки .. Ми то всичко си зависи от човека в крайна сметка !!!
    Права си да.Всеки е различен тя е моята зодия и на характер е като мен 1 към 1.Аз мисля че знам дълбоко в мене имам някаква представа какво да направя просто пуснах темата защото ми беше интересно другите какво мислят

Granicata m/u priqtelstvo i lubov e mnogo,mnogo tanka...Da,moje da e gre6ka i priqtelstvoto da se razvali zavinagi...No moje da se okaje,nai-hubavoto ne6to v jivota ni

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Може разбира се.Но това би значело край на приятелството след края на връзката.Край защото колкото и да се преструват че нещата са нормални и че нищо не се е променило не е така.Много неща се променят започвате да излизате по-рядко да спрете да си пишете по скайпа ... и прочие ... докато в езин момент ще се усетите че вече не сте приятели а съвсем чужди хора.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Bulgaria,Varna
    мм при мен се случи следното...моят най-добър приятел,с когото се познаваме от около 8 години..преди две години ми каза,че иска да е с мен...тогава харесвах друго момче и не се съгласих..нямах чувства..но сега .. преди около два месеца..си говорихме и той каза,че винаги е имал чувства към мен и реших да си дадем шанс...и се получава.. успех и на теб ... ето,че се случват такива неща
    relax take it easy ;}{}

ами може но ако не се получи нищо ще е кофти защото сигурно и приятелството вече няма да е същото
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    дистанцира се от теб защото явно иска да те запази като приятел и не иска да прекрачва границата
    а дали ще се получи между вас нещо повече.....времето ще покаже но ако виждаш че тя не престъпва тази граница най добре не опитвай нищо защото накрая наистина ще си развалите приятелството

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от momche
    Естествено,че може и това води до край на едно добро приятелство.

До края на добро приятелство какво точно имаш на предвид ? Моля такива коментари като на Жоро не пишете ...
    Имам в предвид,че ако тръгнете ..нали ще ходите всичко ще ви бъде много яко .. и ще си прекарвате супер,но в повечето такива случеи след края на връзката т.е като скъсате няма да си останете същите приятели,което кофти ,защото не мисля,че си заслужава заради някакви чувства (повече от приятелски) да се съсипе едно дългогодишно приятелство.Преди време и аз бях така .Влюбих се в човек,който ми беше мн добър приятел ,но го осъзнах на време че не си заслужава и предпочетох да си останеме много добри приятели.И постепенно чувствата ми изчезнаха.Пожелавам ти успех!

Точно,това се случи и на мен
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

За мен приятелство м/ду момче и момиче е невъзможно, тъй като единият в един момент започва да усдеща, че чувства нещо повече към другия.
    Ако толкова искаш да си с момичето-давай, но .. ако държиш на приятелството ви по-добре спри, защото варианта то да продължи след като сте скъсали е минимален.

Град
    Sofia
    не прави мойта грешка, приятел, много е гадно!и при мене се получи същото- казах и, даже по-скоро намекнах,тя се стресна,дистанцира се,"абстрахира" се и сякви такива сложни думи и още не сме стигнали до частта със сдобряването и се чудя сега как да изплувам от лайната щот съм много упорит и искам да се получи нещо между нас(още си я обичам много) ама ако стане нещо то ша е с много зор и така... това се случи при мене. Съветвам те да си мълчиш и да не обелваш дума за повече от приятелство щом тя ти вика брат,братче и така нататъка за да не ти се случи същото ката преди и като не мене преди 2 седмици....
    Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!

Az poznavam edno momche ot 10godishna,ot togava do sega sme nerazdelni toi e edinstveniet chovek koito ne me e lagal i na koito moga da se doverq izcqlo,toi mnogo pati mi e kazval kakvo ima kam men i che sam mn poveche ot fr.za nego praveshe postoqnni opiti no men me beshe strah che ako bada s nego i sled vreme se razdelim nqma da imame takiva otnosheniq kato sega.Razbra me i poveche ne se i opita moga da se pohvalq che do den dneshen veche 7god. ot tazi sluchka sme best friends

vednaj prekra4i6 li granicata sled tova e po4ti nevuzmojno da se vurne6.az imam podoben slu4ai i ne sme v mn dobri otono6eniq sega.ako ne se vijdame e dobre kato se vidim i vseki put ima nqkuv spor mejdo nas,no ne s vseki stava taka zavisi ot 4oveka sre6tu teb.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    дистанцира се от теб защото явно иска да те запази като приятел и не иска да прекрачва границата
    а дали ще се получи между вас нещо повече.....времето ще покаже но ако виждаш че тя не престъпва тази граница най добре не опитвай нищо защото накрая наистина ще си развалите приятелството

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Какъв идиот съм бил като съм го писал..... Сега след като се случи и на мен гледната ми точка се промени тотално

Мега фен Аватара на Hilary_
    За мен няма приятелство (или е адски рядко срещано) между момиче и момче... повечето пъти или от едната страна има чувства или и от двете... в твоя случай тя се е дръпнала от начало но после пак те е допуснала... п одобре рискувай и и кажи как стоят нещата... можеш да изгубиш... а можеш и да спечелиш много... опитай!!! Успех ти желая!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Какъв идиот съм бил като съм го писал..... Сега след като се случи и на мен гледната ми точка се промени тотално
    Лелеее много се смях на първото ти мнение Боби
    Не,че и аз не мислех така едно време ама ...

Да, възможно е, но не мисля че е добър вариант- приятелството отива на кино, а факта че се познавате добре ви дава хиляди поводи за съмнения.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове