- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството може ли да се превърне в любов?
аз също имах такава случка..бяхме отначало най-добри приятели после ми каза,че има чувства от мен аз си мислех,че само ме харесва,до тук нищо не ме уплаши,но после ми каза,че ме обичаи от много време било така,но незнаел как да ми го каже,за да не се уплаша аз от него и да не искам да сме приятели вече и аз му казах няма страшно,но че и нищо не изпитвам към него,само чиста приятелска любов и то какво стана,аз се уплаших както той каза и се дистанцирах от него много..беше ми странно.знам,че му разбих сърцето,но не исках да го подвеждам с нещо.а сега само си пишем по скайп как си какво правиш,нещо интересно при теб...незнам може би вината е моя
винаги има шанс
по-добре пробвай .. после ще се чудиш какво е щяло да стане ако й беше казал ... коледа е,стават чудеса
стискам палци :P
Напротив, историята с моят приятел е показател, че не е така. И в момента със същият човек, с който бяхме най-добри приятели, като брат и сестра, правим планове за съвместно съжителство, деца и брак. И определено мога да посоча доста плюсове на една такава връзка. Но това важи само в случаите, когато и двамата вече са изживяли това, което биха искали попринцип. Независимо дали това са среднощни запивания и секс в тоалетната на дискотека с някой непознат или пижамени партита с приятелки.Първоначално написано от pandelka
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми виж какво е нейното отношение към теб..дръж се леко по мило към нея примерно като си пишете прати и някоя друга целувка или нещо такова..виж как ще реагира и ако прецениш че може да се получи действай![]()
За намеците си прав , но ни с нея постояно си пращаме целивку прегръдки сърца и т.н. като се видиме се целуваме (много пъти ме е целувала с език , държиме се за ръка и така ми става още по-гадноПървоначално написано от djudjulinkaa
![]()
Явно зависи от човека ... Много готина история и аз си мисля същите работи защото с никое момиче с което съм бил не съм чуствал тия неща които с нея ги чуствам ...Първоначално написано от Wrathchild
пичага минал съм го тоя период и ще ти кажа от опит,че понякой път трябва да се жертваш и,ако наистина сте толквоа добри приятели си останете такива щото ще го разва;ите![]()
Еми според мен недей да си разваляш приятелството с нея. Защото от опит знам, че така става. Един много добър мой фр. ми се обясни, но аз нищо не изпитвах и уж нещата щяха да си останат същите, ама спря да ми говори. А една приятелка тръгна с най-добрия си приятел и след една седмица осъзна, че го обича, но само като приятел...Таа мисълта ми беше, че аз не съм срещала такава история с щастлив край. Но пък може и да има....Успех![]()
I know I should stop believing ... !
Оф всички като почнахте да разтягате някакви локуми , да се вкарвате в некфи филми , да разправяте някакви историйки .. Ми то всичко си зависи от човека в крайна сметка !!!
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Да,едно добро приятелство в много случаи води до любов,но доста вероятно е тази любов да е несподелена!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Права си да.Всеки е различен тя е моята зодия и на характер е като мен 1 към 1.Аз мисля че знам дълбоко в мене имам някаква представа какво да направя просто пуснах темата защото ми беше интересно другите какво мислятПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Granicata m/u priqtelstvo i lubov e mnogo,mnogo tanka...Da,moje da e gre6ka i priqtelstvoto da se razvali zavinagi...No moje da se okaje,nai-hubavoto ne6to v jivota ni![]()
Може разбира се.Но това би значело край на приятелството след края на връзката.Край защото колкото и да се преструват че нещата са нормални и че нищо не се е променило не е така.Много неща се променят започвате да излизате по-рядко да спрете да си пишете по скайпа ... и прочие ... докато в езин момент ще се усетите че вече не сте приятели а съвсем чужди хора.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
мм при мен се случи следното...моят най-добър приятел,с когото се познаваме от около 8 години..преди две години ми каза,че иска да е с мен...тогава харесвах друго момче и не се съгласих..нямах чувства..но сега .. преди около два месеца..си говорихме и той каза,че винаги е имал чувства към мен и реших да си дадем шанс...и се получава..успех и на теб ... ето,че се случват такива неща
![]()
relaxtake it easy ;}{}
ами може но ако не се получи нищо ще е кофти защото сигурно и приятелството вече няма да е същото
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
дистанцира се от теб защото явно иска да те запази като приятел и не иска да прекрачва границата
а дали ще се получи между вас нещо повече.....времето ще покаже но ако виждаш че тя не престъпва тази граница най добре не опитвай нищо защото накрая наистина ще си развалите приятелството
Първоначално написано от pandelka
Точно,това се случи и на мен![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
За мен приятелство м/ду момче и момиче е невъзможно, тъй като единият в един момент започва да усдеща, че чувства нещо повече към другия.
Ако толкова искаш да си с момичето-давай, но .. ако държиш на приятелството ви по-добре спри, защото варианта то да продължи след като сте скъсали е минимален.
![]()
![]()
не прави мойта грешка, приятел, много е гадно!и при мене се получи същото- казах и, даже по-скоро намекнах,тя се стресна,дистанцира се,"абстрахира" се и сякви такива сложни думи
и още не сме стигнали до частта със сдобряването и се чудя сега как да изплувам от лайната
щот съм много упорит и искам да се получи нещо между нас(още си я обичам много) ама ако стане нещо то ша е с много зор и така... това се случи при мене. Съветвам те да си мълчиш и да не обелваш дума за повече от приятелство щом тя ти вика брат,братче и така нататъка за да не ти се случи същото ката преди и като не мене преди 2 седмици....
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
Az poznavam edno momche ot 10godishna,ot togava do sega sme nerazdelni toi e edinstveniet chovek koito ne me e lagal i na koito moga da se doverq izcqlo,toi mnogo pati mi e kazval kakvo ima kam men i che sam mn poveche ot fr.za nego praveshe postoqnni opiti no men me beshe strah che ako bada s nego i sled vreme se razdelim nqma da imame takiva otnosheniq kato sega.Razbra me i poveche ne se i opita moga da se pohvalq che do den dneshen veche 7god. ot tazi sluchka sme best friends![]()
vednaj prekra4i6 li granicata sled tova e po4ti nevuzmojno da se vurne6.az imam podoben slu4ai i ne sme v mn dobri otono6eniq sega.ako ne se vijdame e dobre kato se vidim i vseki put ima nqkuv spor mejdo nas,no ne s vseki stava taka zavisi ot 4oveka sre6tu teb.
Първоначално написано от x3eme
Какъв идиот съм бил като съм го писал.....Първоначално написано от x3eme
Сега след като се случи и на мен гледната ми точка се промени тотално
За мен няма приятелство (или е адски рядко срещано) между момиче и момче... повечето пъти или от едната страна има чувства или и от двете... в твоя случай тя се е дръпнала от начало но после пак те е допуснала... п одобре рискувай и и кажи как стоят нещата... можеш да изгубиш... а можеш и да спечелиш много... опитай!!!Успех ти желая!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лелеее много се смях на първото ти мнение БобиПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
Не,че и аз не мислех така едно време ама ...![]()
![]()
![]()
Да, възможно е, но не мисля че е добър вариант- приятелството отива на кино, а факта че се познавате добре ви дава хиляди поводи за съмнения.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive