- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството може ли да се превърне в любов?
Бе не ми се четат 5 страници затова накратко - Малко вероятно е тя да иска да ходите. Тя знае че имаш чувства към нея 10000 пъти го е усетила. Факта че се е дистанцирала много ясно показва позицията и. За нея е по важно да си приятел отколкото гадже. Ще ходите известно време(ако тръгнете) след това ще се скарате(няма начин другиояче, защото се познавате отдавна) иии всичко отива на кино. След това се искат титанични усилия от твоя страна, само за да запазиш добрите отношения(здравей здрасти имам впредвид, за другото се изискват невъзможни усилия). Та прецени си - дали искаш да ходиш с нея няколко месеца и после да вървиш по мъките още месец два, за да си оправите отношенията. Почти същото и на мен ми се случи, така че не го пиша само теоретично.Първоначално написано от momche
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Oпределено може да се превърне в любов и то доста силна,защото се познавате толкова добре... И изведнъж възникват чувствата.Жалкото е,че така може,но след любовта не остава приятелство...Ако остане,то на 100% няма да е както преди.![]()
Убедих се във всичко това.![]()
Има предвид, че познатата, която е смятал за приятелка, вече го отбягва! К'во значи "край на приятелство" !? Когато срещнете истински приятели тогава говорете. Не може на 13-14 години момче и момиче да са "приятели" и като единия го тресат хормоните да им се развали "приятелството".Първоначално написано от momche
Мисля че се разбира от горе написаното какво ми е мнението за твоята приятелка, но все пак седнете и поговорете или...опа..забравих, че вие приятелите не си споделяте и не си говорите!
Don't tell me what I can or can't do !
вече взема да ме съмнява, но по принцип това е подхода ми (сигурно затова толкова неуспешен). Предпочитам да опозная момичето и тогава да помисля за нещо по-сериозно... дори тези, които не познавам, не мога да ги погледна с очите, с които мога да погледна едно момиче, което познавам и с което съм приятел... не знам кирливи ризи, не знам характер, не знам нищо, само един външен вид, който, според мен, не е от голямо значение. Аз предпочитам сериозна връзка, защото съм чувствителен и емоционален... не искам след едноседмична връзка да се нормализирам 2 такива...избрал съм трудния път: приятелство->любов. Следователно съществува такава възможност!
Естествено,че едно приятелство може да се превърне в любов!!! Пробвай се нищо не губиш!!!![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
MОЖЕ, ТОВА Е ДОСТА СРЕЩАНО ЯВЛЕНИЕ.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Приятелството между момиче и момче понякога завършва с любов. Даже почти винаги става така, че единия от двамата се влюба в другия, но не винаги си приязнава чувствата си, защото го е страх да не развали приятелството им, което ако питате мен е много глупаво..Аз съм на мнение, че когато обичаш някои трябва да му кажеш.. Няма нищо лошо в любовта. Пък ако не се получи все пак сте големи хора- оставате си приятели
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
+1!!!Напълно съм съгласнаПървоначално написано от citygirl
При мен се получи точно товаБяхме най-добрите приятели на света (и все още сме)
С времето започнах да изпитвам смесени чувства и на края му казах ... След около месец и той ми призна,че изпитва същите чувства като моите ... Знаехме,какво може да се случи ако между нас не се получи,но все пак решихме да сме заедно
и честно казано не съжелявам
![]()
Аз си го обичам,той мен също!!!А и освен това сега и приятелството ни е по-силно (поне според мен) ... Това,че сме заедно не ни пречи да си споделяме всичко,което ни тревожи (без значение дали е свързано с чувствата ни един към друг,проблемите в семействата и сред приятелите ни и т.н.) и да си бъдем най-добрите приятели на света
![]()
Освен това и връзката ни е доста по-здрава,защото и двамата знаем положителните и отрицателните страни на другия,а не ни се налага да ги научаваме в последствие
Честно казано съм на мнение,че този тип връзки са доста по-силни и здрави от тези тип "първо се събираме,а после се опознаваме"![]()
![]()
Знаеш ли препоръчвам т да гледаш филма Just friends мисля, че ще разбереш какво да направиш след това там е същата ситуация![]()
иначе аз наистина нз какво да кажа различни са всички момичета едни ще се обидят или ще им стане спр кофти след като им кажеш други ще изчакат да мине малко време и ще осъзнаят че е хубаво да имат връзка с приятел а трети ще се зарадват нз ....![]()
ЛюБоФф...ЛюБоФф и нАкРаЯ КФО?! ...F**K OfF!!! ПеСтИ Си ПаРиТе, За Да Са ПрИ ТеБе ЖеНиТе!!! Не ХоДи С КъСа ПоЛиЧкА, Да Не БуТаШ беБеШкА КолИчКа!!!
3oPuTy Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 5:35 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
citygirl написа:
Приятелството между момиче и момче понякога завършва с любов. Даже почти винаги става така, че единия от двамата се влюба в другия, но не винаги си приязнава чувствата си, защото го е страх да не развали приятелството им, което ако питате мен е много глупаво.. Аз съм на мнение, че когато обичаш някои трябва да му кажеш.. Няма нищо лошо в любовта. Пък ако не се получи все пак сте големи хора- оставате си приятели
+1!!!Напълно съм съгласна
При мен се получи точно това Бяхме най-добрите приятели на света (и все още сме) С времето започнах да изпитвам смесени чувства и на края му казах ... След около месец и той ми призна,че изпитва същите чувства като моите ... Знаехме,какво може да се случи ако между нас не се получи,но все пак решихме да сме заедно и честно казано не съжелявам Аз си го обичам,той мен също!!!А и освен това сега и приятелството ни е по-силно (поне според мен) ... Това,че сме заедно не ни пречи да си споделяме всичко,което ни тревожи (без значение дали е свързано с чувствата ни един към друг,проблемите в семействата и сред приятелите ни и т.н.) и да си бъдем най-добрите приятели на света Освен това и връзката ни е доста по-здрава,защото и двамата знаем положителните и отрицателните страни на другия,а не ни се налага да ги научаваме в последствие
Честно казано съм на мнение,че този тип връзки са доста по-силни и здрави от тези тип "първо се събираме,а после се опознаваме"
Ей от това по хубав съвет няма![]()
![]()
![]()
ЛюБоФф...ЛюБоФф и нАкРаЯ КФО?! ...F**K OfF!!! ПеСтИ Си ПаРиТе, За Да Са ПрИ ТеБе ЖеНиТе!!! Не ХоДи С КъСа ПоЛиЧкА, Да Не БуТаШ беБеШкА КолИчКа!!!
Аз лично бях много добра приятелка с едно момче около...6-7 години. Бяхме си в една комапния излизахме си насам натам. Аз от тогава си имах симпатии към него и така след тези години приятелската любов прерасна в истинска страстна любов, която продължи доста дълго време. След това разбрах, че и той също изпитвал нещо повече към мен. Така, че не е невъзможно и с теб да се случи. Успех![]()
Разбира се, че може. Кофтито е след това дали ще си останете приятели или не.
Stay up all night with the stars *
Съгласна съм...и наистина не се знае дали след любовта ще остане приятелството....Първоначално написано от YouCantStopMe
Приятелство може да се превърне в любов! Но любов в приятелство..малко трудно.