Цитирай Първоначално написано от momche
Значи случката ми е следната . Има едно момиче с което се познавам от 3 години някъде. Аз винаги съм я чуствал повече от приятел ,но един път преди година и нещо и казах какво чуствам и тя се дистанцира от мен . След това пак се сприятелихме и сме неразделни . Тя даже ми вика братче , брат ми и т.н. . Чудя се дали имам шанс да се пробвам пак да и го кажа и да не разваля сегашните ми отношения с нея . Ако някой е имал подобна случка моля да напише какво е станало при него . Мерси предварително за отговорите
Бе не ми се четат 5 страници затова накратко - Малко вероятно е тя да иска да ходите. Тя знае че имаш чувства към нея 10000 пъти го е усетила. Факта че се е дистанцирала много ясно показва позицията и. За нея е по важно да си приятел отколкото гадже. Ще ходите известно време(ако тръгнете) след това ще се скарате(няма начин другиояче, защото се познавате отдавна) иии всичко отива на кино. След това се искат титанични усилия от твоя страна, само за да запазиш добрите отношения(здравей здрасти имам впредвид, за другото се изискват невъзможни усилия). Та прецени си - дали искаш да ходиш с нея няколко месеца и после да вървиш по мъките още месец два, за да си оправите отношенията. Почти същото и на мен ми се случи, така че не го пиша само теоретично.