3oPuTy Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 5:35 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

citygirl написа:
Приятелството между момиче и момче понякога завършва с любов. Даже почти винаги става така, че единия от двамата се влюба в другия, но не винаги си приязнава чувствата си, защото го е страх да не развали приятелството им, което ако питате мен е много глупаво.. Аз съм на мнение, че когато обичаш някои трябва да му кажеш.. Няма нищо лошо в любовта. Пък ако не се получи все пак сте големи хора- оставате си приятели

+1!!!Напълно съм съгласна
При мен се получи точно това Бяхме най-добрите приятели на света (и все още сме) С времето започнах да изпитвам смесени чувства и на края му казах ... След около месец и той ми призна,че изпитва същите чувства като моите ... Знаехме,какво може да се случи ако между нас не се получи,но все пак решихме да сме заедно и честно казано не съжелявам Аз си го обичам,той мен също!!!А и освен това сега и приятелството ни е по-силно (поне според мен) ... Това,че сме заедно не ни пречи да си споделяме всичко,което ни тревожи (без значение дали е свързано с чувствата ни един към друг,проблемите в семействата и сред приятелите ни и т.н.) и да си бъдем най-добрите приятели на света Освен това и връзката ни е доста по-здрава,защото и двамата знаем положителните и отрицателните страни на другия,а не ни се налага да ги научаваме в последствие
Честно казано съм на мнение,че този тип връзки са доста по-силни и здрави от тези тип "първо се събираме,а после се опознаваме"

Ей от това по хубав съвет няма