В детската ми градина имаше едно момче, което все гледаше да развали играта на момичетата. Един ден реших да сложа край на тази нечестност. Момченцето като по чудо не беше ни закачало в този ден, но аз проявих далновидност и се скрих зад едно параванче. Там си ухапах дланта от горната страна. След това отидох при учителката и и казах, че въпросното момченце ме е ухапало. Тогава тя го извика и го наказа без причина, а аз доволна продължих да си играя с другите.

В предучилищната си харесвах едно момченце. Понякога си играехме заедно, но той пртедпочиташе компанията на момчетата. Един ден го видях да си играе сам с едно камионче. Аз отидох при него и се заговорихме по детски. След това му взех камиончето. Той ме помоли да му го върна, но аз му казах, че ще го направя само, ако ме целуне. И той ме целуна по бузата. Казах му, че това не е истинска целувка и той пак целуна. Това се потрети. Накрая госпожата ни видя. Вечерта разказах всичко на мама, а тя ми се скара.

Тази случка пак беше в предучилищната. Аз спях в една стаичка заедно с момченцето от горната история и още две момиченца. Един ден всички спяха, а аз си извадих от чантичката до мен син лак и започнах да си лакирам ноктите на краката. Тогава влезе учителката, конфискува ми лака и разказа всичко на мама, а тя ми се скара. Беше ми много смешно.