еми, моите любими въпроси към мама и тате още от малка са"Какво ще стане ако..."
Веднъж мама говори по телефона и аз нещо гледам печката(на релтани беше) и питам мама какво ще стане ако пъхна едно листче про релтаните - тя вика ми незнам и продължава да си говори по телефона, не ми обърна мн внимание. Аз решихда ппитам и пъхнах листчето и хоп то почна да гори и аз обикалям и търча напред назад, крещя "гори, гори" и го държа за крайченцето, без малко да го изпусна и майка ми го взе и го сложи в мивката , не си спомням дали ме наказа, ама беше мн смешно
Когато бях на 5,6 годинки, имахме някакви гости, май за рождения ден на тате и аз питам мама - какво ще стане ако се напишкам в коридора - тя вика ми пробвай и ще видиш , аз така и направих, после ме наказа
Пак на 5,6 години като бяхме на село, имахме кокошки и те нали в едно заграждение и аз се чудех какво ще стане ако си пъхна пръстчето вътре и кво стана - един петел ме клъвна
Имаше един случай - 2,3 клас, мама говореше по телефона и аз се чудех кво да правя, реших да си отрежа бритона, пък да видя кво ще стане после , отрязах го, накриво естествено, пуснах космите в тоалетната и мама усетила че правя нещо и отива в тоалетната и гледа косми навсякъде, идва при мене и ме гледа така , крещи "кво си направила с бритона си?" аз - еми пречеше ми

какви ли не още историйки имам, ама много дълго ще стане , колко ли джанки и череши съм изобрала и окрала , колко момчета съм биела, бе изобщо лудо нещо бях, наще тъкмо се поуспокоиха от мен и сестра ми почна с лудориите тежко им е на хората