- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спомени от детството :)
амии бях на 4 или 5 и баба ми постоянно ми разправяше как ще ми е по-хубаво с по-къса коса и у тях имаше едно червено настолно огледало.И тя готвеше на терасата и аз ножицата,огледалото,стола ии...![]()
..се правих на фризьорка
лошото беше че на другия ден бяхме на сватба и на снимките съм като ...няма подходяща дума
друг случай..бях на 6 и у нас както никога нямаше нищо освен маргарин,лютеница и яйца.И аз решавам да си варя яйца.. звъня на тате и го питам и той ми казва да налея една тенджерка до половината с вода и след 3 минути яйцата са ми готови.Да отбележа че беше няколко дни преди Великден и имахме 2 кори с яйца(60 яйца).Слагам 5 яйца след 3 минути ги вадя,чупя ги-сурови..още 5,още 5 и така докато и 60-те свършиха ..навсякъде у нас има черупки от яйца и майка се прибира и ме пита 'О Боже ,Ивета какво си направила" и аз "Амии тате каза да налея една тенджерка до половината с вода и след 3 минути яйцата са ми готови
и тя " А каза ли ти случааайно че водата се чака да заври преди тва!?!??!?" аз :" еми май не" .В тоя момент тате влиза оО оО оО 'Ивета какво си направила с яйцата " и аз : Еми ти каза слагам вода и след 3 минути са готови и той "аа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми забравил съм да кажа че се чака да заври " после трябваше да купуваме нови яйца
![]()