.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

херпес помощ!

здравейте, знаете ли някоя бабина рецепта за избавяне от херпес.... смисал той ми се е появил защото съм болна и друг път като се разболея и ми изниква .... а ако има някое мазило също става но предпочитам някакво компресче, нещо да му направя мерси

За бабини рецепти не знам , обаче аз знам , че се слага паста за зъби , обаче мога да греша .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

ммм преди съм пробвала също с паста за зъби ама нещо много много не ми действа =/ мерси все пак

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    в аптеката като отидеш има едно като спирт, забравих му името (антимико...нещо си), но е точно за херпеси и минава много бързо, мн е силно и ги изгаря - като питаш ще ти кажат веднага

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Имаше една солена паста в аптеката може да попиташ а и не беше скъпа 1,2 лева и на мене ми помогна
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на dead_princess
    Аз като имам херпес отивам на зъболекар и ми го маха с едно зелено кремче..питай в аптеките за него,защото не се сещам името

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами аз ползвам едно лекарство от аптеката - 5,6 лева струва, бяло е на цвят, в една малка тубичка, има устни на опаковката, помага и то доста, не му знам името обаче.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ами аз ползвам едно лекарство от аптеката - 5,6 лева струва, бяло е на цвят, в една малка тубичка, има устни на опаковката, помага и то доста, не му знам името обаче.
    Не беше ли нещо подобно на Фенивир крем О.о

аз се сещам за индекстол .. тая пастичка гори херпеса на мен ми помага ама на теб нз дали ще ти помогне
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

и аз съм чувала за паста за зъби
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

да пастата за зъби всички я използват . обаче на мен са ми казвали за генерофит - това е мехлем питай в аптеките
    You've got my head spinning

Голям фен
    Има едно кремче "ACIK"(Ацик) и то е за херпеси.Много е добро

Паста за зъби или вода и сапун.
    А най- добре си вземи от аптеката Ацикловир.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...864&highlight=

Тва беше моята тема ама остаря и...
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

zna4i na men mi izlizat herpesi otkakto se pomnq.... i nestiga 4e sa gadni i zagorzqvat ami i bolqt.... az sam si kupila edno lekarstvo kazva se gentamicin vazelin ...maje6 go postoqnno i za 2-3 dena go nqma izob6to ...vednaga omekva i pada kori4kata ...........

Голям фен
    С пастата за зъби е най-лесно,на мене само веднъж се опита да ми излезне херпес,веднъж се намазах и ми мина.
    Ако все пак мислиш че не ти помага,отиди в аптеката,там има най-различни фармацефта трябва да ти препоръча.
    Мама последно ползва"ацик"и и мина бързо.

O0o0o майка ти.. мръсница..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

зашо да е мръсница майка и... то всъщност и на мен не ми излезе херпес де... стресница по скоро.... вдигнах много висока температура и от това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си