- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- херпес помощ!
здравейте, знаете ли някоя бабина рецепта за избавяне от херпес.... смисал той ми се е появил защото съм болна и друг път като се разболея и ми изниква .... а ако има някое мазило също става но предпочитам някакво компресче, нещо да му направя мерси![]()
За бабини рецепти не знам , обаче аз знам , че се слага паста за зъби , обаче мога да греша .![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ммм преди съм пробвала също с паста за зъби ама нещо много много не ми действа =/ мерси все пак![]()
в аптеката като отидеш има едно като спирт, забравих му името (антимико...нещо си), но е точно за херпеси и минава много бързо, мн е силно и ги изгаря - като питаш ще ти кажат веднага![]()
Имаше една солена паста в аптеката може да попиташ а и не беше скъпа 1,2 лева и на мене ми помогна![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Аз като имам херпес отивам на зъболекар и ми го маха с едно зелено кремче..питай в аптеките за него,защото не се сещам името![]()
ами аз ползвам едно лекарство от аптеката - 5,6 лева струва, бяло е на цвят, в една малка тубичка, има устни на опаковката, помага и то доста, не му знам името обаче.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не беше ли нещо подобно на Фенивир крем О.оПървоначално написано от gabi_94
аз се сещам за индекстол .. тая пастичка гори херпесана мен ми помага ама на теб нз дали ще ти помогне
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Има едно кремче "ACIK"(Ацик) и то е за херпеси.Много е добро
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...864&highlight=
Тва беше моята тема ама остаря и...
zna4i na men mi izlizat herpesi otkakto se pomnq.... i nestiga 4e sa gadni i zagorzqvat ami i bolqt.... az sam si kupila edno lekarstvo kazva se gentamicin vazelin ...maje6 go postoqnno i za 2-3 dena go nqma izob6to ...vednaga omekva i pada kori4kata ...........
С пастата за зъби е най-лесно,на мене само веднъж се опита да ми излезне херпес,веднъж се намазах и ми мина.
Ако все пак мислиш че не ти помага,отиди в аптеката,там има най-различни фармацефта трябва да ти препоръча.
Мама последно ползва"ацик"и и мина бързо.
зашо да е мръсница майка и... то всъщност и на мен не ми излезе херпес де... стресница по скоро.... вдигнах много висока температура и от това![]()