весела коледа първо!
стана ми чудно само аз ли имам много голямо желание да пиша любовни стихотворения на приятелката си? значи първото го написах един път като се бяхме поскарали и и го дадох едва преди дни - ефекта беше голям, каза че е най-милото, нежно и романтично нещо което някой е правил за нея и е плакала докато го чете
сега съм написал и друго, което според мен е много по-добро от първото (въпреки че и първото бих казал че се получи много добре като за първи опит в любовните рими - честно имам талант да пиша простотии и цинични стихотворения от години, и римите ми идват отвътре, ама нещо стойностно не съм писал до сега )
и ми стана чудно, някой друг прави ли го, правил ли го е... момичета как мислите готино ли е, ще се радвате ли да имате толкова романтичен приятел мисля си че сега тия неща се срещат само по филмите, и съм някакъв ненормален!
мерси
аа да забравих да кажа че съм на 21 а тя на 20 и е видяла много от живота, аз малко по-малко май, и не става дума за някакви копирания и празни приказки, а всяка дума е казана защото така я чувствам