- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заебителноо
Заебавали ли са ви ей така деликатно,просто край-без при4ина?Спират даа ви вдигат,да ви пишат,да искат да се виждатее и в един момент се едно не се познавате..
Нем..пък и що за малоумник би постъпил така![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Най-големиятПървоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АЗ Съм постъпвал така , защото точно от този форум ме посъветваха пълна игнорация!
ACϟDC
даа мене.Вмомента е така и честно казано правя някви опити да си го изтръгна от акъла ама...засега неуспешно.Първоначално написано от aka6a_vamp
И за да има няква полза от поста ми все пак явно трябва да ти дам съвет-ами...пробвай да не мислиш и ти за него и го ,,Заеби" и ти.Може пък да проумее грешката си ако ли не значи не си е заслужавал
божеее... това да е гадно, гадно е да видиш твоята приателка как се натиска с някой пред очитети и да твърди че те харесва и отново да го прави.....
Случвало ми се е и то не 1 път![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
пхахахахахаах един път![]()
![]()
![]()
ииих бре .. колко ревах тогава![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
1 put ...![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
не, ама аз съм го правил 1 път![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ДАМ...случвало ми се е .Не беше мн приятно .. но в живота от всичко трябва да се опита рано или късно! : )
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Да правил съм го ... просто нямам желание да се виждам с човека и тва е .. толкова е просто
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
една тема нагоре...и съвпадение...
За пръв път ми се случва...
2 пъти съм късана от момче...
Но това второто ми е*а мамата
Иначе съм заебавала много,но винаги казвам защо...обикновенно защото няма химия вече или има проблем...но казвам!
Да, но той не ми беше гадже. Последният път като му отказах да се видим, ми се каза, че няма да се виждаме повече и... толкова. Звъннах 2 пъти, написах един смс и сега просто чакам. Като му дойде яйцето до гъза пак ще ми изрови номера.![]()
Тва пък е толкова тъпо,че простоо ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Никога не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи..!!тва е направо ТОЛКО тъпо, че повече да не може...
направо е жалко...
..
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Не, за щастие.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Оооооооо уаууу как познаа леле удивена съм....Първоначално написано от varnen4e
![]()
Да, бившия ми го правеше и то щото съм му казала видиш ли "държиш се като първокласна путка".. и не ми вдига, отбягва ме..маа 4 дена нервите ми се скъсаха, припотявах се, не можех да спа, да ям.. ама накрая яяяяяя FUCK и се чувстваш много добре![]()
Нем, ама звучи доста гадно.Първоначално написано от aka6a_vamp
<N>
не си на 12, ама най много на 15-16 с тва личице... :PПървоначално написано от aka6a_vamp
<N>
Ee то просто какава муцуна съм направила,не че ми е таковаПървоначално написано от Neftochimic
![]()
имах предвид за самото ти лице, а не за физиономията![]()
<N>