- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко често използвате пресата за коса?
и аз такаПървоначално написано от Sensuality
![]()
![]()
na sedmica 2 pati,no ve4e po4va da mi precaftqva![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Сериозно?!Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
След година-2 пак можеш да споделиш.
Аз използвам пресата си също всеки ден или през ден, но само за да си изправя бритона. Изправям си цялата коса веднъж на 5 месеца.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
1-2 пъти в месеца или ако има някой по-специален случай
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Цялата коса - 3 пъти седмично.
Бритона и краищата - всеки ден.
Вафлички - около 2-3 пъти годишно.![]()
почти всеки ден
1-2 пъти в седмицата.
всеки денкоето не е никак ама никак хубаво...аз вече горе долу година се изправям..и сигурно от 365 дни 300 дни съм се изправяла..и определено има разлика косата ми сега и преди 1 година..то и като се гледам вече не се харесвам с начупена коса..ама не е чак толкова зле положението...не ми е опадала косата въпреки че допреди 1 седмица бях с гадна преса от 30 лева..даже пак трябва да ходя да я постригвам и филирам
![]()
2 -3 пъти седмично![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Не съм се изправяла от близо 2 месеца,иначе преди по 1-2 в месеца
2 пъти в седмицата - просто не си харесвам косата без да я изправя ;d (:
Stay up all night with the stars *
Всееекии божи ден си ползвам пресата .. тя е нещото без което не мога да си започна деня .. ;}
I just called to say I lovee yah !
Зависи каква ти е пресата за коса!Ако е метална косата се изтощава много повече от колкото с керамечната,а също можеш да изпозлваш и кристали за коса за да я предпазиш още повече![]()
А аз моята я използвам почти всеки ден![]()
Не използвам.
Косата ми на някви вафлички и такива не ме кефи, а за изправяне, не изправям, щото си е идеално права, без гънка, чупка и квото и да е. (:
преди като имах перчем се изправях всеки ден,но пресата ми е с пара и почти не гори,а сега се изправям само когато забележа чв косата ми много стърчи![]()
1 път в седмицата.. понякога даже пропускам
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
Най-много 2 пъти в месеца.Избягвам да я използвам често,тъй като се отразява мн зле на косата ми![]()
През ден -два ,а бритона си го изправям всеки ден
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
всеки ден![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
преди я ползвах 2 пъти в седмицата, нооо косата ми много се увреди за изключително кратко време и не съм я ползвала от месец някъдено днес ще направя изключение и пак ще я ползвам : )
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^