- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко често използвате пресата за коса?
+1Първоначално написано от Kendra
![]()
Моята коса е къса попринцип само бретона ми е дълъг и си го изправям почти всеки ден![]()
почти всеки ден
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
всеки ден
I Love
Vania
Kabakova
Аз нямам пресаама то и не ми трябва де
ама се пак искам нещо подобно,просто да го имам
А онова дето къдреше косата и я правеше леко чуплива (д/г като косите на Мери-Кейт и Ашли преди) то как се казаваше?
1-2 пъти седмично, щото тя по принцип си ми е идеално права![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
mi moita kosa e ujasno prava,i logi4no iskam da e kudrava i izpolzvam prresata seki den![]()
![]()
Аз моята искам не искам я изправям всеки ден , защото иначе седи няква никва ! А иначе се опитвам да я подхранвам с маски за суха и третирана коса и слагам кристали. А моят съвет към теб е използвай я възможно най - рядко !
Първоначално написано от taNcheto93
![]()
всеки ден
Всеки ден я използвам.
и аз почти всеки ден.А да ви питам да сте виждали някъде такава преса и по точно във В.Търново?
http://www.makeuppro-online.com/pictures/523_big.jpg
![]()
![]()
Отскоро хванах цаката на изправянето,понеже имам отдавна преса,но никога не ми се е занимавало.Да не говорим колко ми се отежняваше работата,понеже косата ми е една такава много странна...горните пластове са прави,а долните къдравочупливи,чак и аз не мога да ги определя,но все пак ставах рано и успявах да я изправя що годе(1-ва смяна съм и за да успея да се изправя ставах в 5.30 :Д ).Напоследък не ми се става толкова често и изобщо не съм я бутала от 2-3 дни по-сериозно,само минавам краищата и бритона.
Ехеее баси яката...за първи път виждам такава...кой знае колко пари е...Първоначално написано от PepElqShKaAa
Тя май е за правене на къдрици и така наречените вафлички,а?!
когато не ме мързии когато имам време..
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Първоначално написано от zai4ety13
Маша?
mArMaLaDkA
Все едно описваш моята коса.
1:1![]()
По темата-Използвам преса няколко пъти месечно.Не повече от 5-6.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз използвам преса всеки ден
използвам я много рядко, защото косата ми е права, аи не искам да я изтощавам![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
prez 2 dena 6toto tq moita kosa za 6tastie durji izpravenoto po dulgo vreme![]()
....