- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли ви е да го кажете?
Искам да попитам момичетата лесно ли ви е да кажете "обичам те" или "ти си ми всичко" на някого, ако това не е истина и кога бихте го направили?
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
По принцип ми е трудно да го кажа и на по-близките ми хора, какво остава за гадже и такива работи.Ако не е истина, няма да го кажа и 100 милиона да видя пред мен и ако усетя с времето че не мога да му ги кажа, значи нещо куца и ще го зарежа.Не за друго, а за да не се залъгваме.Относно въпроса "Кога", ами точно тогава, когато го почувствам предполагам...
Лично аз никога не казвам нещо , което не мисля .. Още по-малко, когато става дума за нещо толкова сериозно като "Обичам те " ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
"Обичам те " казвам само когато го чувствам !!!
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
i az takaПървоначално написано от MakeMeFeel
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
на мен не ми е проблемзащото обичам човека до себе си.
Руса кукличка
дали мога да го кажа, без да го чувствам? да, мога. кой не може да говори празни приказки? по- трудно е да го кажеш, когато наистина го чувстваш, поне според мен е така, не знам защо.. аз досега не съм казвала на никое момче ''обичам те'', защото не обичам да хвърлям приказки на вятъра. не знам в каква ситуация и дали изощо бих го казала, без да го чувствам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Казвала съм го,на когото е трябвало и ,когато е трябвало!
Ne vijdam smisul da go kazvam ako ne go 4yvstvam.
moga da go kaja bez da go chuwstwam..noo ne go pravq .. ako az go kaja sama zna4i naistina go chuwstwam
![]()
_____zwezdichka_____*_____
Не бих го казала ако не обичам някой ,щото (ако е момче)така му давам празни надежди и после само дето ще го разочаровам и няма смисъл!
На мен не би ми било лесно...просто не мога да лъжа,почервенявам и почвам да треперя цялата...нз защо така
Не бих казала нещо което не мисля. И въпреки това дори да го мисля с много усилия ми се изтръгва нещо подобно - човека срещу мен не разбира колко ми коства да го кажа, но определено ми е трудно. (Не че съм го казвала на много хора - само на 1 човекПървоначално написано от beiho
)
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
шшшшшшшшшш,не такаПървоначално написано от Joro123
![]()
Вярно е ,че всеки го казва!Колкото и да обяснява,че "това били много силни думи,които е казвала един единствен път в живота си на един единствен мъж за нея"
Защо пък когато някое момиче се привърже към мен винаги ми го казва...че и аз и го казвам стига да го харесва....Любовта не се казва а се доказва
П>С>Вярно че темата е за момичетата,но не се сдържах
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
Лесно е да го каже,човек който не отдава никакво значение на чувствата си .Аз лично подобно нещо не казвам,когато не го чувствам!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Така е ..Първоначално написано от slun4ice
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Когато бях малка и глупава го казвах на поразия дори на гаджето ми, с което ходех от 2 дни.
Сега пораснах и започнах да отсявам на кой да го казвам.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Дори и да има ситуации, в които бих излъгала така, сега не се сещам. Но на мен по принцип ми е трудно да ги казвам тия неща, особено пък второто си е чиста лъжа, все едно да кажа 'ще те обичам вечно', 'ще сме заедно завинаги'... и след поредната любовна драма виждаш как 3-годишна връзка примерно как може да пропадне в канала, и край с 'вечните' истории.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Az s1m kazvala obi4am te samo na sega6niq mi priqtel i naistina go mislq
Is everybody going crazy?!?
Не ми е лесно да го кажа, ако не е истина...За такива неща не се лъже.
Аз ко казвам когато го чувствам !![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)