- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли ви е да го кажете?
+1Първоначално написано от summer_mo0n
и аз смятам така :PПървоначално написано от silky92
БлЯя..БлЯ...
не мога да излъжа..веднъж едно момче ми каза,че ме обича и попита дали и аз го обичам ии тогава се усмихнах и то една усмивка беше разваленаи казах много добре си спомням : "мда мда и аз те обичам " .. обаче след 15мин той като ме изпрати до нас и му се обадих и му казах,че не е така.. ии не мога да лъжа , а пък и той нещо такова подозирал
.. затова го казвам вече само като го чувствам
aaa trai trai che ako vidish 100 miliona moje da si smenish mnenietoПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
+1Първоначално написано от summer_mo0n
Аааа кой по дяволите ми трие мненията в тая тема....![]()
Аз не мога си кривя тъй душицата и да казвам нещо, дето не чувствамА и аз никога през живота си не съм казвала 'Обичам те' на някого.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
ако наистина го мисля защо да не го кажа ... без значение къде и кога![]()
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!
Не, не бих казал "Обичам те" без да го чувствам, но когато човека на който го казваш не отвърне или не изпитва чувства като твоите наистина много боли..
На мене ми е трудно да го кажа това на хора,към които изпитвам нещо.. което ще рече,че без да го чувствам ми е още по-трудно да го кажа..
А и "обичам те" не са думи,които на всеки срещнхат трябва да се казват...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Разбира се, че ще ми е трудно. А и не бих могла, щом няма да е истина. Така ще лъжа и момчето, и себе си. Не мсиля, че е редно да се казва "Обичам те", ако наистина не го мислиш.
If love exists, I will fall...
Ми тъй като въпроса е ''лесно ли ви е да го кажете'' еми...то не е много трудно да кажеш каквото и да е... така,че няма да ми е особено трудно да го кажа на който и да е..просто като думи,ей така...
Но естествено като говорим дали искам и чувствам,че тряя да го кажа - нормално,че няма да го казвам на всеки.
Смисъл някак логичен е въпроса леко така..![]()
Ако го чувствам ще го кажа и ще ми е лесно..Ако не го чувствам ще ми е някакво странно да го кажа, но въпреки това живота е театър така, че логично е да сме добри артисти![]()
След като бившия ми ме отряза и страдах 2 години ... през цялото време ми беше трудно и дори и не исках да го казвам дори на родителите ми.Болката след като кажеш на някого,че го обичаш и той само те изгледа тъпо....гадно е!Но от както съм със сегашния ми приятел или по-точно 3 - 4 месеца след като тръгнахме вече не ми беше трудно да му кажа нито Обичам те нито че ми е всичко....но все още не мога да го кажа на никой друг.
Аз съм си обещала никога да не го казвам без да го чувствам, само 1 път съм го чувствала, но и така не го казах, общо взето ми е трудно![]()
... Как да му кажа, че го искам ...
Хах.. ми бих го направила само ако е истина естествено.. че то ако не е истина какъв е смисъла![]()
Tova da kaje6 na nqkoi "Obi4am te "e golqma kra4ka az sum go pravila samo vednuj i mi be6e trudno mejdu drugoto ne za6toto nesum go izpitvala a za6toto sled tova vruzkata stava po seriozna i se pla6a![]()
ako go 4ustwam lesno 6te go kaja![]()
да кажеш на някого, че го обичаш, значи да го направиш щастлив, заради чувствата, които изпитваш ... а ако тези чувства всъщност ги няма рано или късно се разбира ... и тогава предполагам, че ще боли повече, отколкото ако в момента, в който се е очаквало да кажеш "обичам те" си започнал просто да увърташ, вместо да лъжеш ...
Амм тези неща ги казвам само когато съм сигурна,че ги чувствам и тогава ми е лесно ... а когато няма чувства просто не лъжа момчето и казвам,че немога да му отвърна със същото ... знам че ще му е кофти,но ако му кажа каквото иска да чуе после ще го боли много повече ....
....
мога мн лесно да го кажа,без да ми мигне окото и съм го правела...понякога се налага...а когато наистина го чувствам,може и да не го кажа изобщо чак след месеци може и години!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
На мен ми е адски трудно да го кажа,а пък той ми е казвал няколко пъти и аз все или му се усмихвам или казвам "и аз".Немога,просто сигурно не го чувствам или нз.![]()
Ужасно ми е трудно да му го кажа в очите.. не знам и аз защо така... може би, защото влагам наистина много чувства в тези фрази..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love