.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115
    Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    "Обичам те " казвам само когато го чувствам !!!
    +1

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Трудно ми е ,за това го казвам когато наистина го изпитвам
    и аз смятам така :P
    БлЯя..БлЯ...

не мога да излъжа..веднъж едно момче ми каза,че ме обича и попита дали и аз го обичам ии тогава се усмихнах и то една усмивка беше развалена и казах много добре си спомням : "мда мда и аз те обичам " .. обаче след 15мин той като ме изпрати до нас и му се обадих и му казах,че не е така.. ии не мога да лъжа , а пък и той нещо такова подозирал .. затова го казвам вече само като го чувствам
    You've got my head spinning

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    По принцип ми е трудно да го кажа и на по-близките ми хора, какво остава за гадже и такива работи.Ако не е истина, няма да го кажа и 100 милиона да видя пред мен и ако усетя с времето че не мога да му ги кажа, значи нещо куца и ще го зарежа.Не за друго, а за да не се залъгваме.Относно въпроса "Кога", ами точно тогава, когато го почувствам предполагам...
    aaa trai trai che ako vidish 100 miliona moje da si smenish mnenieto
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    "Обичам те " казвам само когато го чувствам !!!
    +1

Град
    Дълбините на канала :D
    Аааа кой по дяволите ми трие мненията в тая тема....

Град
    Шумень
    Аз не мога си кривя тъй душицата и да казвам нещо, дето не чувствам А и аз никога през живота си не съм казвала 'Обичам те' на някого.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

ако наистина го мисля защо да не го кажа ... без значение къде и кога
    дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

Re: Лесно ли ви е да го кажете?

Не, не бих казал "Обичам те" без да го чувствам, но когато човека на който го казваш не отвърне или не изпитва чувства като твоите наистина много боли..

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    На мене ми е трудно да го кажа това на хора,към които изпитвам нещо.. което ще рече,че без да го чувствам ми е още по-трудно да го кажа..
    А и "обичам те" не са думи,които на всеки срещнхат трябва да се казват...
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    в мечтите си.
    Разбира се, че ще ми е трудно. А и не бих могла, щом няма да е истина. Така ще лъжа и момчето, и себе си. Не мсиля, че е редно да се казва "Обичам те", ако наистина не го мислиш.
    If love exists, I will fall...

Супер фен
    Ми тъй като въпроса е ''лесно ли ви е да го кажете'' еми...то не е много трудно да кажеш каквото и да е... така,че няма да ми е особено трудно да го кажа на който и да е..просто като думи,ей така...
    Но естествено като говорим дали искам и чувствам,че тряя да го кажа - нормално,че няма да го казвам на всеки.
    Смисъл някак логичен е въпроса леко така..

Повече от фен
    Ако го чувствам ще го кажа и ще ми е лесно..Ако не го чувствам ще ми е някакво странно да го кажа, но въпреки това живота е театър така, че логично е да сме добри артисти

Супер фен
    След като бившия ми ме отряза и страдах 2 години ... през цялото време ми беше трудно и дори и не исках да го казвам дори на родителите ми.Болката след като кажеш на някого,че го обичаш и той само те изгледа тъпо....гадно е!Но от както съм със сегашния ми приятел или по-точно 3 - 4 месеца след като тръгнахме вече не ми беше трудно да му кажа нито Обичам те нито че ми е всичко....но все още не мога да го кажа на никой друг.
    Обичам те <3 !!!

Аз съм си обещала никога да не го казвам без да го чувствам, само 1 път съм го чувствала, но и така не го казах, общо взето ми е трудно
    ... Как да му кажа, че го искам ...

Град
    Благоевград
    Хах.. ми бих го направила само ако е истина естествено.. че то ако не е истина какъв е смисъла

Tova da kaje6 na nqkoi "Obi4am te "e golqma kra4ka az sum go pravila samo vednuj i mi be6e trudno mejdu drugoto ne za6toto nesum go izpitvala a za6toto sled tova vruzkata stava po seriozna i se pla6a

ako go 4ustwam lesno 6te go kaja

да кажеш на някого, че го обичаш, значи да го направиш щастлив, заради чувствата, които изпитваш ... а ако тези чувства всъщност ги няма рано или късно се разбира ... и тогава предполагам, че ще боли повече, отколкото ако в момента, в който се е очаквало да кажеш "обичам те" си започнал просто да увърташ, вместо да лъжеш ...

Амм тези неща ги казвам само когато съм сигурна,че ги чувствам и тогава ми е лесно ... а когато няма чувства просто не лъжа момчето и казвам,че немога да му отвърна със същото ... знам че ще му е кофти,но ако му кажа каквото иска да чуе после ще го боли много повече ....

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    правила съм го без да ми мигне окото и съжалявам.........

Град
    in my world!
    мога мн лесно да го кажа,без да ми мигне окото и съм го правела...понякога се налага...а когато наистина го чувствам,може и да не го кажа изобщо чак след месеци може и години!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

На мен ми е адски трудно да го кажа,а пък той ми е казвал няколко пъти и аз все или му се усмихвам или казвам "и аз".Немога,просто сигурно не го чувствам или нз.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ужасно ми е трудно да му го кажа в очите.. не знам и аз защо така... може би, защото влагам наистина много чувства в тези фрази..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си