.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 115
    Град
    некъде из Сливница...
    Ако не е истина никога няма да го кажа."Обичам те" казвам само на приятелката ми и въпреки че го чувствам ми е трудно,се1 няква буца ми застава в гърлото и когато искам да и кажа какво значи тя за мен и какви са ми чувствата не мога,само на срички говоря

Всичко което казвам го чувствам и мисля,когато казвам на някого "обичам те" значи,че наистина го обичам.
    Иначе мразя някой да ми казва "ще те обичам вечно" и т.н. защото всичко се случва в този живот и примерно ако скъсате тази дума "вечно" ти се забива в мозъка ,не ти дава покой и те боли...

az li4no ne bix kazala na dadeno mom4e 4e go obi4am ili pak 4e mi e vsi4ko ako ne go mislq za6toto e glupavo da kazva6 na nqkogo ne6ty koeto ne e istina

Мисля,че не е лесно.

Не знам, на мен ми е адски трудно да го кажа дори и да го чувствам, а какво остава ако е лъжа. Не мисля, че ще мога да лъжа някого за толкова важно нещо....не обичам да давам празни надежди, защото знам колко ще боли после....
    I know I should stop believing ... !

Ами аз съм го казвала без да го мисля ама е било изпросено от момчето; просто няма как да изкрещя "не те обичам" докато изпитвам симпатия, ако кажа истината има вероятност да съсипя отношенията между нас... тази лъжа понякога спасява връзка, а за по-нататък може и да стане истина

защо да го казвам при условие че не ми трепва нищо в сърчицето
    казвам го само ако наистина го чувствам така
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Град
    Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Лично аз никога не казвам нещо , което не мисля .. Още по-малко, когато става дума за нещо толкова сериозно като "Обичам те " ...
    така е

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Повечето момичета го казват ей така,но аз си имам свой принцип обичам и го казвам на този към когото изпитвам найстина това.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

мм.."ти си ми всичко" не бих го казала просто ей така,защото днес го има утре не (за момчето става въпрос)... а "обичам те" често го употребявам...макар че ...рядко се замислям какво значение има...

За пръв път изрекох нещо подобно на сегашния си приятел.
    На някой към, когото не изпитвам такива чувства никогя няма да му кажа подобно нещо.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на Infinity
    на близките си на родители те си мн често казвам обичам те
    на гадже още не съм го казвала и предполагам че няма да го кажа мн лесно
    To infinity and beyond.

Супер фен
    Да, бе... напрао си го казвам като здравей/здрасти

сериозно :
    За да кажа на някой, че го обичам трябва да съм го обмислила поне 1 година
    nicolepcd

Град
    Destanation unknown ((:
    Епа .. как ще кажа на някой , че той ми е всичко, при положение, че иам и семейство , и приятели , и .. какво ли още не ? Това със "ти си ми всичко" не моа да го разбера Иначе за "обичам те" не е толкова трудно . Ето : Обичам теее !

никога няма да кажа на някои нещо от сорта на обичм те ако не е вярно.Дори да умирам за него, да го обичам повече от мен самата пак може да не му кажа. Въднъж си патих от тва "обичам те" и за това сега не го казвам

i az kato pove4eto ne moga da kaja "obi4am te" na kogoto i da e... prosto kato znam 4e dumite ne izlizat ot syrceto mi nqma da gi izreka s lubov i 6te si proli4i 4e ne sym iskrena...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    "Обичам те " казвам само когато го чувствам !!!
    никога не съм го казвала без да го чувствам.. не хабя такива силни думи..

Да, мога да го кажа дори да не го мисля, тъй като изричането на самите думички ' обичам те ' е много лесно.Но когато не е истинска обичта, когато не го чувствам - просто няма смисъл.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Епа .. как ще кажа на някой , че той ми е всичко, при положение, че иам и семейство , и приятели , и .. какво ли още не ? Това със "ти си ми всичко" не моа да го разбера Иначе за "обичам те" не е толкова трудно . Ето : Обичам теее !
    ти си ми всичко беше от чалгия няква
    Всичко започва и свършва със тееееееб до болка силно те обичамммм Райна и Константин - Ти си ми всичко !

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Аа..такова саа...е забраих..
    Не бе аре са сериозно .. ами "Обичам те!!" не искам да го кажа без да го чувствам.. няма да е много мило от моя страна.. да лъжа някой, който се надява да намери малко честност в мен .. иначе ако искам - мога!!!
    Аа тва "Ти си ми всичко" .. тва е толко тъпо, че напораво пука от тъпотия!! .. Не може един човек да ми е всичко, след като имам ощте много хора около мен..
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Ако наистина обичам човека до мен ми е адски трудно да изрека това обичам те. Когато бившия ми притятел ми каза, че ме обича аз само стоях като пукал и го гледах и нищо не можах да кажа...и той доста време ми казваше "обичам те" аз все нищо, а го обичах и аз...но в крайна сметка един път успях да му го кажа и аз и после постепенно ми стана по-лесно да го казвам и в крайна сметка всеки ден си казвахме, че се обичаме.
    А иначе на някой, който не обичам без да ми мигне окото мога да му го кажа, никакъв проблем не ми представлява...

Мега фен Аватара на SunSmile
    На мен ми е трудно да казвам "обичам те", когато нистина го чувствам... Дори когато рядко казвам се разплаквам. "Ти си ми всичко" може би съм го казвала 1-2 пъти максимум, но много трудно го изричам, защото го чувствам... И двете фрази съм ги казвала истински само на едно единствено момче, което наистина много, много, много обичам!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На мен ми е трудно да кажа "Обичам те", когато наистина го чувствам, а какво остава да го кажа ей така!!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако не е истина, няма да мога да го кажа. Мога да излъжа за много неща, но не и за чувствата си!

Re: Лесен въпрос

Vinagi kazvam tova,koeto mislq.Nezavisimo kakvo 6te stane,nezavisimo ot posledicite Kazvaite vsi4ko,koeto imate i iskate.Badete 4estni sprqmo 4oveka,sre6tu vas...A dali toi 6te vi otvarne sas sa6toto....6te se razbere

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си