- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли ви е да го кажете?
Ако не е истина никога няма да го кажа."Обичам те" казвам само на приятелката ми и въпреки че го чувствам ми е трудно,се1 няква буца ми застава в гърлото и когато искам да и кажа какво значи тя за мен и какви са ми чувствата не мога,само на срички говоря![]()
Всичко което казвам го чувствам и мисля,когато казвам на някого "обичам те" значи,че наистина го обичам.
Иначе мразя някой да ми казва "ще те обичам вечно" и т.н. защото всичко се случва в този живот и примерно ако скъсате тази дума "вечно" ти се забива в мозъка ,не ти дава покой и те боли...
az li4no ne bix kazala na dadeno mom4e 4e go obi4am ili pak 4e mi e vsi4ko ako ne go mislq za6toto e glupavo da kazva6 na nqkogo ne6ty koeto ne e istina
Не знам, на мен ми е адски трудно да го кажа дори и да го чувствам, а какво остава ако е лъжа. Не мисля, че ще мога да лъжа някого за толкова важно нещо....не обичам да давам празни надежди, защото знам колко ще боли после....
I know I should stop believing ... !
Ами аз съм го казвала без да го мисля ама е било изпросено от момчето; просто няма как да изкрещя "не те обичам" докато изпитвам симпатия, ако кажа истината има вероятност да съсипя отношенията между нас... тази лъжа понякога спасява връзка, а за по-нататък може и да стане истина![]()
защо да го казвам при условие че не ми трепва нищо в сърчицето![]()
казвам го само ако наистина го чувствам така
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Повечето момичета го казват ей така,но аз си имам свой принцип обичам и го казвам на този към когото изпитвам найстина това.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
мм.."ти си ми всичко"![]()
не бих го казала просто ей така,защото днес го има утре не
(за момчето става въпрос)...
а "обичам те" често го употребявам...макар че ...рядко се замислям какво значение има...
![]()
За пръв път изрекох нещо подобно на сегашния си приятел.
На някой към, когото не изпитвам такива чувства никогя няма да му кажа подобно нещо.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
на близките си на родители те си мн често казвам обичам те
на гадже още не съм го казвала и предполагам че няма да го кажа мн лесно![]()
To infinity and beyond.
Да, бе... напрао си го казвам като здравей/здрасти![]()
сериозно:
За да кажа на някой, че го обичам трябва да съм го обмислила поне 1 година![]()
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Епа .. как ще кажа на някой , че той ми е всичко, при положение, че иам и семейство , и приятели , и .. какво ли още не ?Това със "ти си ми всичко" не моа да го разбера
Иначе за "обичам те" не е толкова трудно . Ето : Обичам теее !
![]()
![]()
никога няма да кажа на някои нещо от сорта на обичм те ако не е вярно.Дори да умирам за него, да го обичам повече от мен самата пак може да не му кажа. Въднъж си патих от тва "обичам те" и за това сега не го казвам![]()
i az kato pove4eto ne moga da kaja "obi4am te" na kogoto i da e... prosto kato znam 4e dumite ne izlizat ot syrceto mi nqma da gi izreka s lubov i 6te si proli4i 4e ne sym iskrena...
никога не съм го казвала без да го чувствам.. не хабя такива силни думи..Първоначално написано от summer_mo0n
Да, мога да го кажа дори да не го мисля, тъй като изричането на самите думички ' обичам те ' е много лесно.Но когато не е истинска обичта, когато не го чувствам - просто няма смисъл.
Stay up all night with the stars *
Всичко започва и свършва със тееееееб до болка силно те обичаммммПървоначално написано от Joro123
Райна и Константин - Ти си ми всичко !
![]()
Аа..такова саа...е забраих..![]()
![]()
Не бе аре са сериозно .. ами "Обичам те!!" не искам да го кажа без да го чувствам.. няма да е много мило от моя страна.. да лъжа някой, който се надява да намери малко честност в мен .. иначе ако искам - мога!!!![]()
Аа тва "Ти си ми всичко" .. тва е толко тъпо, че напораво пука от тъпотия!!.. Не може един човек да ми е всичко, след като имам ощте много хора около мен..
![]()
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Ако наистина обичам човека до мен ми е адски трудно да изрека това обичам те. Когато бившия ми притятел ми каза, че ме обича аз само стоях като пукал и го гледах и нищо не можах да кажа...и той доста време ми казваше "обичам те" аз все нищо, а го обичах и аз...но в крайна сметка един път успях да му го кажа и аз и после постепенно ми стана по-лесно да го казвам и в крайна сметка всеки ден си казвахме, че се обичаме.
А иначе на някой, който не обичам без да ми мигне окото мога да му го кажа, никакъв проблем не ми представлява...
На мен ми е трудно да казвам "обичам те", когато нистина го чувствам... Дори когато рядко казвам се разплаквам. "Ти си ми всичко" може би съм го казвала 1-2 пъти максимум, но много трудно го изричам, защото го чувствам... И двете фрази съм ги казвала истински само на едно единствено момче, което наистина много, много, много обичам!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
На мен ми е трудно да кажа "Обичам те", когато наистина го чувствам, а какво остава да го кажа ей така!!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако не е истина, няма да мога да го кажа. Мога да излъжа за много неща, но не и за чувствата си!
Vinagi kazvam tova,koeto mislq.Nezavisimo kakvo 6te stane,nezavisimo ot poslediciteKazvaite vsi4ko,koeto imate i iskate.Badete 4estni sprqmo 4oveka,sre6tu vas...A dali toi 6te vi otvarne sas sa6toto....6te se razbere
![]()