- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли ви е да го кажете?
Nesum go kazvala bez da go 4uvstvam!
P.S.-obojavah da kazvam na muja mi kolko mnogo go obi4am i 4e toi e vsi4ko za men!Uvi,naposleduk mi e mnogo trudno da go izreka.![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ако не е истина няма да мога да си изкривя езика, за да го кажа. Аз по принцип трудно го казвам, а какво остава, ако и не го чувствам
ne 4ustvam li ne6to ne go kazvam :P a tova ,, OBI4AM Te'' prosto ezika mi nqma da se pre4upi bez 4ustvo
Ако не го чувствам и не го мисля, не го казвам. Въпреки че понякога ми се иска. До преди време можех да го повтарям постоянно (защото точно това изпитвах)..и сега особено много ми тежи, че не мога да го кажа.Първоначално написано от beiho
Много са тези които казват тези думи само за да зарадват този срещу себе си. . .Аз казвам "обичам те" само когато го мисля и чувствам![]()
+111111Първоначално написано от summer_mo0n
![]()
![]()
![]()
![]()
какво е любовта да обичаш някого който не заслужава.
Никога не лъжа близките или гаджето си,че ги обичам.Винаги когато го казвам го казвам защото го чувствам,но въпреки това ми е много трудно.Наистина ми е трудно да го казвам,незнам защо.
When You Live Forever,What Do You Live For??
на мен лично не в началото на моята връзка ми беше трудно ,защото не бях свикнала да го казвам и не го изпитвах толкова много колкото сега.днес мога да повтарям това постоянно ,защото го изпитвам наистина![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ами виж сега всяка дума можеш да кажеш.И ти си ми всичко,обичам те,ти си единствен/а и прочие.Но дали го мислиш ....![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
tva obi4am te go kazah na ena fr i sega samo sujalqvam prosto![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Виж сега, ако някоя с (както една съфорумничка се изрази) "кифленски стил", демек дето пищи, като види приятелките си и ги млящи подред мислейки си, че хората я гледат, защото е супер, каже "Обичам те", то нищо не значи. Зависи, кой на кого го казва.
Любовта е сляпа, но надушва парите!
Наистина ми е много трудно да го кажа... това че наистина го чувствам.. ме спира да го кажа
може би се страхувам че ако другият научи какво е за мен.. ще ме нарани повече... и ще знае че като изпитвам толкова силно нещо би могъл да има власт над мен
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Трудно се признава не само пред себе си а и пред човека на който ще го казваш... бих го казала на човека за който съм сигурна че изпитвам такива силни чувства!!!За мен това не се казва на всеки втори...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм казвала `Обичам те !` на момиче,което ми се пишеше за приятелка..а се оказа,че иска гаджето ми (с което съм вече 3 години) И го казах не защото е така...И на момче съм го казвала...на 2 момчета по-точно
първото даже не му помня името...Детска радост е било...
![]()
И защо да не го казвам..като не го чувствам ?!
Истинската обич се подразбира и без Някой да ти повтаря,че те обича................
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Само когато го почувствам - тогава го казвам!!![]()
Момичетата си го казват това като "здравей,как си ?" .На всяка приятелка и повечето приятели и думите одавна са изгубили истинския си смисъл.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не е вярно! Аз не съм го казала на никой! И на майка ми и баща ми не помня да съм го казвалаПървоначално написано от MP
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Аз пък не съм псувал през живота си.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
хах...аз не мога да лъжа.пробвам ли се и почвам да се смеяказвала съм го само на един човек и надявам се,още дълго да му го казвам...не мога да го кажа без да го почувствам.просто не се получава.попринцип съм против това да се казва "обичам те "на всеки втори.просто изглежда тъпо отстрани,пък и не говори добре за самия теб.ако е на шега ясно,ама да го кажеш сериозно на някой,който почти не познаваш и да се превъзнасяш пред останалите е просто нелепо.както и да е.просто се сетих за една случка...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ако е иснитски ще е по-трудно да го кажеш,тъй като ще идва от сърцето,а няма да е поредната лъжа...![]()
kazvala sum go samo na edinmn trydno go kazah,no naistina go izpitvam
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!