.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    според мене няма смисъл да го казвам след като знам 4е не е нито първия нито последния няма смисъл просто от тези думи пък и за мене е прекалено трудно да го кажа в момента имам приятел на когото нито един пут не съм казала 4е го оби4ам но как да му го кажа когато незнам всяка една минута какво 6те стане с нас няма смисъл ... и като за края 6те кажа 4е от тази дума няма кои знае каква полза ако наитина има не6то силно между вас зна4и наистина не можете един без друг
    Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]

Град
    kadeto iskam
    Мога да го кажа от сърце и с удоволствие само на човека, когото обичам истински

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    преди го казвах под път и над път...но сега когато найстина обичам нещо ме спира мн гадно и не мога понякога а ми иде да изкрещя обичам теееее....но не мога...изглежда когато обичаш найстина някак си не можеш да си го признаеш..много трудно ми е..нз що..изчервявам се,плача...обичам го просто
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Пловдив
    немога да кажа нещо такова,ако наистина не го мисля.просто немога да си изкривя душата

Аз съм го казвала веднъж и наистина го чувствам и го мисля...беше ми много трудно.....само че май не го казах на точния човек

Обичам приятелката си и не ми е трудно да и го кажа.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не ми е лесно, не го казвам под път и над път, пък камо ли, ако не го мисля!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Fairy town
    Не ми е било трудно да го кажа на любимия си.Той също ми го казва,но с всяко следващо казване става още по-хубаво

На мен ми е трудно да го кажа,когато го чувствам,а какво остава за това,когато не го?!Не ми е лесно и не вярвам да го направя...Е,след като ходя с гаджето цели три години не ми етрудно,но пък принципно на близки хора порсто не мога...Трудно е да намеря подходящ момент

Ако не е истина го казвам много лесно.Гледам дадения човек в очите и го лъжа,като циганка Ако съм искрена,обаче нещата стават по-сложни.Ще ми е доста по-трудно да изрека тези думи,но ако човека до мен ме предразположи и ми го каже първи ще се отпусна и аз също ще му отвърна с ласки и нежни думи

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от CTAMAT
    Обичам приятелката си и не ми е трудно да и го кажа.
    +1

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Лично аз никога не казвам нещо , което не мисля .. Още по-малко, когато става дума за нещо толкова сериозно като "Обичам те " ...
    i az taka
    Мамини убавци..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    София
    казвам го само когато е истина ...
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

на мен 1-но момиче ми каза "обичам те" и ме поздрави с песента на райна и константин "ти си ми всичко" и след 1 месец ме заряза :X

Град
    pz city
    лесно им е ! Повечето дори не се замислят а целта им е ясна да ни финтират така че да ни се налагат ..... това е !
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си