.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    ami mislq,4e nqma za kakvo da se pritesnqva6,oba4e parvo q podgotvi nqkak.podmqtai i za tova,namekvai i.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    на 18 съм, той е на 16
    това си е смешно
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    на 18 съм, той е на 16
    това си е смешно
    и кое му е смешното?

Няма от какво да се притесняваш.Кажи им..все пак си на 18!
    Stay up all night with the stars *

Пф, всички ли казвате на вашите 'мамо, татко, имам си гадже'? За това специално никога не съм се изтърсвала така пред тях, но те сами са си разбирали. Примерно като изляза 931571095731957 пъти през седмицата с еди-си-кого иии то се разбира, де да знам. Ама да им кажа "Имам си гадже." ми е няк'во странно. Все едно ще се женя и им го съобщавам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    евала како че ходи с по-малки, много малко жени са такива... браво на тебе
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Пф, всички ли казвате на вашите 'мамо, татко, имам си гадже'? За това специално никога не съм се изтърсвала така пред тях, но те сами са си разбирали. Примерно като изляза 931571095731957 пъти през седмицата с еди-си-кого иии то се разбира, де да знам. Ама да им кажа "Имам си гадже." ми е няк'во странно. Все едно ще се женя и им го съобщавам.
    не виждам какво лошо има да сподели.Защо да крие от родителите си... те тъй или иначе ще разберат и по-добре е да им каже тя,отколкото да го разберат от чужд човек.
    Руса кукличка

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    подкрепям ...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Ямбол
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

spored men sled kato si na 18 moje6 da si ima6 gadje ... ako go priemat normalno im kaji .. ako ne go priemat po dobre si zam1l4i
    _____zwezdichka_____*_____

баси ебавката
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не им казвай,да не си тръгнала да се омъжваш за него?...

Голям фен Аватара на beb4yy
    та ти си на 18 защо изобщо ни питаш отивай и им казвай зрял човек си !

Просто заведи го увас на кафенце и опаля ваще да се приберат ... хаха и да се запознаят с него ... е ест че преди тва си намеквала че си имаш приятел... и така ще се запознаят... но по добре го запознай с ваще ако е нещо сериозно разбираш ли ... някой родители хвърлят големи надежди в тва... че нещо може да стане .. повече от тва да сте гаджета

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Мацка няма от какво да се притесняваш - на 18 си. Родителите ти (колкото и консервативни да са) би трябвало да са наясно с идеята, че вече си си имала гадже. Така, че не виждам какво лошо има те да знаят

На 18 и се притесняваш от вашите?Казвай им без да се замисляш

на 18 съм, той е на 16

защо не ги оставиш те сами да разберат?!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    то май така ще стане, защото все не мога да ги олуча на кеф и май ще си помълча още
    внучка мИчта

Re: Да им кажа ли ?

...
    Ъъъ, ми моя съвет е да не им кааш нищо щото той е от скоро, а и двамата сте в една възраст, в която лесно късате и се събирате, тъй че не мисля че има особен смисъл да им казваш

Повече от фен
    Като четях темата помислих, че си на 10. Няма за какво да се притесняваш. Ти си на 18. Пък и не вярвам, че майката ти е толкова консервативна. Мисля, че нищо няма да ти каже.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Странна си...Аз ако бях нямаше да ги оведомя,но ти като си решила не виждам какво ти пречи.И какво като е по малък?!

Абе кво стана със светния народ бе хора.Да се приятесняваш да споделиш на родителите си,че имаш гадже.Мн отдавна ходех с една дето майка и беше направо брутална.Караше я да седи в тях само да учи и никъв личен живот.
    Виж това е грубо.Всички имаме личен живот и трябва да го изживеем по правилата му.Отиди кажи на ваще имам си приятел,харесва ми и ако достатъчно са либерални и те обичат ще се радват за теб!

Град
    {!} In`ThE`HeLl {!}
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    то май така ще стане, защото все не мога да ги олуча на кеф и май ще си помълча още

Момиче, ти на 18 ли си? Вече си зряла и можеш сама да вземаш решения. Не е нужно да питаш мама и тати за всико. Като седите заедно и гледате телевизия (примерно) някой път им намекни за въпросното момче, че ти е обърнало внимание, че го харесваш и може някой път да го поканиш на кафе Не вярвям да ти забранят да се виждаш с него, само защото е по-малък- Все пак не си вече на 10

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Не съм чел горните мнения ,... но щом си релиша да им казваш кажи им , няма нищо срамно . даже мисля че може да се зарадват , но е*аната работа е че ще почнат да те разпитват , а ти може би не обичаш да те разпитват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си