- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да им кажа ли ?
ami mislq,4e nqma za kakvo da se pritesnqva6,oba4e parvo q podgotvi nqkak.podmqtai i za tova,namekvai i.![]()
това си е смешноПървоначално написано от Mim4etooo
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и кое му е смешното?Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Няма от какво да се притесняваш.Кажи им..все пак си на 18!
Stay up all night with the stars *
Пф, всички ли казвате на вашите 'мамо, татко, имам си гадже'? За това специално никога не съм се изтърсвала така пред тях, но те сами са си разбирали. Примерно като изляза 931571095731957 пъти през седмицата с еди-си-кого иии то се разбира, де да знам. Ама да им кажа "Имам си гадже." ми е няк'во странно. Все едно ще се женя и им го съобщавам.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
евала како че ходи с по-малки, много малко жени са такива... браво на тебе![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не виждам какво лошо има да сподели.Защо да крие от родителите си...Първоначално написано от what3ver
те тъй или иначе ще разберат и по-добре е да им каже тя,отколкото да го разберат от чужд човек.
Руса кукличка
подкрепям ...Първоначално написано от what3ver
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
spored men sled kato si na 18 moje6 da si ima6 gadje ... ako go priemat normalno im kaji .. ako ne go priemat po dobre si zam1l4i![]()
![]()
_____zwezdichka_____*_____
баси ебавката
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Не им казвай,да не си тръгнала да се омъжваш за него?...![]()
та ти си на 18 защо изобщо ни питаш отивай и им казвай зрял човек си!
Просто заведи го увас на кафенце и опаля ваще да се приберат ... хаха и да се запознаят с него ... е ест че преди тва си намеквала че си имаш приятел... и така ще се запознаят... но по добре го запознай с ваще ако е нещо сериозно разбираш ли ... някой родители хвърлят големи надежди в тва... че нещо може да стане .. повече от тва да сте гаджета![]()
Мацка няма от какво да се притесняваш - на 18 си. Родителите ти (колкото и консервативни да са) би трябвало да са наясно с идеята, че вече си си имала гадже. Така, че не виждам какво лошо има те да знаят![]()
На 18 и се притесняваш от вашите?Казвай им без да се замисляш![]()
Първоначално написано от Mim4etooo
![]()
![]()
защо не ги оставиш те сами да разберат?!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
то май така ще стане, защото все не мога да ги олуча на кеф и май ще си помълча ощеПървоначално написано от evelinka1122
внучка мИчта
Ъъъ, ми моя съвет е да не им кааш нищоПървоначално написано от Mim4etooo
щото той е от скоро, а и двамата сте в една възраст, в която лесно късате и се събирате, тъй че не мисля че има особен смисъл да им казваш
![]()
Като четях темата помислих, че си на 10. Няма за какво да се притесняваш. Ти си на 18. Пък и не вярвам, че майката ти е толкова консервативна. Мисля, че нищо няма да ти каже.![]()
Странна си...Аз ако бях нямаше да ги оведомя,но ти като си решила не виждам какво ти пречи.И какво като е по малък?!![]()
![]()
![]()
Абе кво стана със светния народ бе хора.Да се приятесняваш да споделиш на родителите си,че имаш гадже.Мн отдавна ходех с една дето майка и беше направо брутална.Караше я да седи в тях само да учи и никъв личен живот.
Виж това е грубо.Всички имаме личен живот и трябва да го изживеем по правилата му.Отиди кажи на ваще имам си приятел,харесва ми и ако достатъчно са либерални и те обичат ще се радват за теб!![]()
Първоначално написано от Mim4etooo
![]()
Момиче, ти на 18 ли си?
Вече си зряла и можеш сама да вземаш решения. Не е нужно да питаш мама и тати за всико. Като седите заедно и гледате телевизия (примерно) някой път им намекни за въпросното момче, че ти е обърнало внимание, че го харесваш и може някой път да го поканиш на кафе
Не вярвям да ти забранят да се виждаш с него, само защото е по-малък- Все пак не си вече на 10
![]()
Не съм чел горните мнения ,... но щом си релиша да им казваш кажи им , няма нищо срамно . даже мисля че може да се зарадват , но е*аната работа е че ще почнат да те разпитват , а ти може би не обичаш да те разпитват![]()