.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дайте мнение,че хич не съм експерт

Моля ви от телефони не разбирам нищо.Ще си взимам нов телефон,нещо до 170-180 лева и съм си харесала нокиа 2680 като моделче,но не знам дали е добър като характеристика.КАжете си мнението или ми препоръчайте по-добър ако може

Мега фен
    Хубав е,но ти препоръчвам да се ориентираш към Сони Ериксон

а и още нещо-в магазина като го купя ще ми дадат ли кабел да мога да си качвам неща от компютъра на телефона? ( колкото и тъпо да звучи )

az si kupih tel-a,oba4e tam s paketa nqma6e kabel s koito da prehvarlqm ne6ta ot kompa na telefona i obratno.Az li trqbva da si kupq i gore dolu po kolko varvqt

Ти трябва.
    Магазините не си избират дали да ти дадът или не..
    Може и с блутуут устройство да прехвърляш.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Valhalla
    15лв. макс, btw на по-скъпите телефони винаги в пакета има. ;Р
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Град
    Инкогнито
    Ами 2600 има 8-9 MB памет, 3500 е доста по-добър избор -> http://www.nokia.bg/A4574249 в мобилето цените започват от 178лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си