- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- баш на Коледа...
Първоначално написано от Remini
![]()
![]()
Да това опр ме развесели
![]()
![]()
Че защо не? Коледа съкс! Дядо Коледа е боклук!Първоначално написано от aka6a_vamp
porednoto mom4e,haidee spokoino,gore glavata,ne si zaslyjava da pla4e6 ili n6 takova,za nqkuv kreten,spox 6e si nameri6 dryg![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ne si razvalqi praznika zaradi nego.ne si zaslujava.ti si si nai-vajna
Спокойно. Не е единствения. Просто е показал, че е тъпак.
Днес например се скарах гадно с приятеля си... и дори се почувствах унизена, защото ми правеше гадно пред компанията...
Спокойно, случват се такива неща. Не се разстройвай и си изкарай яко сега по празниците.
Честита Коледа (hug)
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Кофти е заради празника ама кво да се прави... Не му позволявай да ти развали празника тоя глупак - горе главата!!!
ПП Неска една приятелка също заряза гаджето си...Кво им става на тия хора, баш по Коледа...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Явно това им е подаръка ;д .Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Fuck this ass nigga извинявайте за латиницата ама просто на английски звучи най-добре израза.Недей се ядосва за някакъв глупак.Недей му позволява да ти разваля настроението:P
Get what you can and never get back
ей,горе главата за добро е,защото каквато и да си заслужаваш нещо по-добро от дръвник,който дори не се саобразява с чувствата ти,нова година-нов късмет,само горко и на оная сиг ще я зареже на Великден![]()
Не мрази празника, а тоя твой бивш мухльо.Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Пък и по-добре без него да започнеш годината, отколкото лицемерно да ти казва колко те обича и така да ти срине 2009. Нова година - ново начало. Коледата тя вече отмина почти, така че не се кахъри.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Razbiram te,za6toto i az s moq muj imenno dnes ne sprqh da se karam.Cql den si lazihme po nervite,a na ve4erq si prikazvahme samo,za6toto bqhme se sabrali dosta hora ot semeistvoto. Kofti e,no...6te ni mine.I na teb 6te ti mine.Vreme ti trabva!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Нов ник: Cassidy
Ами како казах по Коледа стават чудесаПървоначално написано от silky92
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Поредната раздяла от многото-имало ги е и преди,а колко много още ти предстоят...безброй гаджета ще имаш още.Винаги е трудно и човек има нужда да поплаче и да си излее мъката,но колкото по-бързо го преодолееш и просто си кажеш,че няма да се съсипваш заради него,толкова по-добре.![]()
А най-лесния начин да забравиш едно момче е като си намериш друго...иначе просто е мъчение...поне аз така преодолях по-лесно една раздяла.![]()
Иииииииии как решихте, че е дришльо, идиот, глупак, малоумник и какъв ли още не.
Човека просто си следва нуждите и потребностите.
На това му се вика ПРИМИТИВНОСТ, присъщо за хората, животните.. за всички и всичко..
Гадно, а? Той е с друга, щастлив, доволен от себе си,че те е разъвртял по тоя начин, сигурно сега най-главоломно си я чука оная и се кефи на живота, а ти висиш у тоя некадърен форум, ревеш, сдухваш се, чувстваш се гадно, подтиснато, боли те душа/сърце/глава, вредиш си на нервите и на здравето?!?!?!?!?!?!??!
Боже!![]()
Добре, че не съм на твое място.
Благодарение на тебе сега осъзнах каква гледка съм била аз преди определено време, и знаеш ли, радвам се, че се случи така.
Все пак монетата има две страни. Едната е поучителна - и опира върху доверието, което ние така безвъзвратно и лесно отпускаме на някого, само срещу няколко мили жеста, мили приказки, споделени моменти, известно време прекарано като 'двойка'..
Жалко е цялостното състояние след такава раздяла.
Но, знаеш ли, не ТОЙ е виновен за състоянието ти в момента, а ТИ самата, защото си позволила нещо подобно да ти се случи.
Имунитета се гради с опита. А опита - всички начи грешки, неправди и т.н.
Наспа ли се?
Отмина ли ти малко?
Спокойно, потърпи още 2-3 месеца и ще си като нова.![]()
И за следващия път - вяра никому! (или поне си подбирай гаджетата)
Eeee :S mnogo kofti mnogo mnogo sujalqvamПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Ами и аз това си мислех,че аз съм виновна,че позволих да ми го причини....той си даваше признаци от много време и трябваше да го оставя,ама нямах воля..Нищо сега аз си патя и от сега нататък наистина вяра никомуПървоначално написано от cherinka
![]()
всяко зло за добро, ще се оправиш
горкичката![]()
![]()
Damm razbira se za da trupam mneniq ...Първоначално написано от MakeMeFeel
Za6toto za men pove4eto mom4eta postupvat taka bez da i interesuva za 4ustvata na drugite , ama vie trqbva vednaga da napadate bez da pitate nali ...
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Пиши си мненията където искаш,но не и в мойта тема!Първоначално написано от OpenedSky