- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- баш на Коледа...
Мхммм добре , няма ... казах мнение - погрешно го разбра , но се надявам скоро да ти мине и да си хванеш нов , който да те заслужава на 100 и да си спомняш с усмихвка на лице за този слъчей ... ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО и късмет по-нататък : ))))))
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
ПФФФ... ебати копеленцето ...![]()
![]()
![]()
Спокойно, двама сме! Мен малко преди коледа - на 24-ти вечерта! Няма да се сриваш, горе главата и знай - ще ти мине!Първоначално написано от aka6a_vamp
Don't tell me what I can or can't do !
радвам се,че някой наистина ме разбираПървоначално написано от Boyd
![]()
![]()
хаха честито и на мене, ходя с едно момче от седмица и преди 15-тина минути има няма ми би шутаама не е голяма работа ,се пак 4 пъти сме се виждали
а вие от колко време бяхте заедно ?
Еби му майката и гледай напред![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ще си намериш друг,не се сдухвай заради момче!![]()
![]()
Има и такива хора. Лошото е, че при мен връзката бе доста дългичка и..кофти ми е ама.. ще мине все някога.Първоначално написано от aka6a_vamp
емии мойта опр не беше мн дълга,ама беше достатъчна,за да се привържа супер много и сега да ми е кофти...Ама сега тряя се стегнем ии нали знае6-след всяко лошо нещо идва хубавоПървоначално написано от Boyd
![]()
ми Весела му Коледа тогава.... да не ти пука! всяко зло за добро![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ей горе главата- един глупак по-малкоИдва Нова година-ще започнеш на чисто и ще си намериш някой истиски стойностен човек, и скоро даже няма да се сещаш за този. Успех и весели празници
![]()
I know I should stop believing ... !
хаха ..... нали знаиш кво казват че ние мъжете се прехласваме по пълен бюст и празна главаПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Не вярвам в такива неща, тъй че да става каквото сабя покаже!Първоначално написано от aka6a_vamp
и аз не вярвам,но нямам какво да правя,освен да се надявам.Първоначално написано от Boyd
vsqko zlo za dobro
slu6ai batko si![]()
Първоначално написано от Cellmate
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
шит съчувствам ти вдигни глава и продължи зарежи го тоя мизерник
човече това наистина е много грубо.хора като тея не заслужават да ги помниш ебаси!![]()
Той е загубеняк !!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На мен на Коледа ми дойде (следователно - 3 пъти по-чувствителен организъм, слаба имунна система) и се разболях жестоко - не можех да дишам, да спа... и всичките тия сополи, храчки, втрисания придружени с обилно шуртене м/у краката ми...Хайде няма да ставам по-описателна, но Коледа и следващите дни бяха кошмар. Слава Богу, сега се оправям.
Явно на Коледа наистина стават чудеса... Съчувствам ти, момиче. Прочетох 2-3 странички от темата ти и всички казват че не те заслужава... Е, не го познавам за да кажа. А и може и да не е глупак, тъпак, дришльо.
Но определено е нетактичен - как може да не изчака поне до 26ти за да те зареже бе? Най-мразя такива хора, дето умират да прецакват празници - зарязват на рождени дни, на Коледи, Нови Години... боклуци бе, майка им...
Времето лекува. Наистина.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не си заслужава заради момче да се измъчваш,защото момчетата и автобусите са на 5 минути и просто не си струва.Айде весели празници и успех