Цитирай Първоначално написано от cherinka
Иииииииии как решихте, че е дришльо, идиот, глупак, малоумник и какъв ли още не.

Човека просто си следва нуждите и потребностите.
На това му се вика ПРИМИТИВНОСТ, присъщо за хората, животните.. за всички и всичко..

Гадно, а? Той е с друга, щастлив, доволен от себе си,че те е разъвртял по тоя начин, сигурно сега най-главоломно си я чука оная и се кефи на живота, а ти висиш у тоя некадърен форум, ревеш, сдухваш се, чувстваш се гадно, подтиснато, боли те душа/сърце/глава, вредиш си на нервите и на здравето?!?!?!?!?!?!??!

Боже!
Добре, че не съм на твое място.
Благодарение на тебе сега осъзнах каква гледка съм била аз преди определено време, и знаеш ли, радвам се, че се случи така.
Все пак монетата има две страни. Едната е поучителна - и опира върху доверието, което ние така безвъзвратно и лесно отпускаме на някого, само срещу няколко мили жеста, мили приказки, споделени моменти, известно време прекарано като 'двойка'..
Жалко е цялостното състояние след такава раздяла.
Но, знаеш ли, не ТОЙ е виновен за състоянието ти в момента, а ТИ самата, защото си позволила нещо подобно да ти се случи.
Имунитета се гради с опита. А опита - всички начи грешки, неправди и т.н.

Наспа ли се?
Отмина ли ти малко?
Спокойно, потърпи още 2-3 месеца и ще си като нова.
И за следващия път - вяра никому! (или поне си подбирай гаджетата )
Ами и аз това си мислех,че аз съм виновна,че позволих да ми го причини....той си даваше признаци от много време и трябваше да го оставя,ама нямах воля..Нищо сега аз си патя и от сега нататък наистина вяра никому