- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От студа!!
От студа са ми изпръхнали кокалчетата на пръстите отгоре и ме щипяятКажете някой хубав крем, с който да се мажа, че ще полудея
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ежко Бежко
Крем на Garnier за много суха кожа, но с който и крем за ръце да се намажеш ще ти помогне![]()
Бочко или крем здраве...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
според мен не - тези кремове са мн твърди и са по-скоро за превенция, трябва нещо меко и влажно да си вземешПървоначално написано от nefchi_bs
Или този крем на Garnier, който някой спомена преди мен или Нивеа в синята кутийка (той мноого помага)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Глицерина за какво помага, аз имам такъв крем ама нищо не пишеПървоначално написано от varnen4e
![]()
GARNIER!!!изключително съм доволна
![]()
![]()
![]()
Аз съм с един обикновен крем от аптеката и съм много доволна.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Разбира се. Иначе е много трудно да си вдигнеш задника и да потърсиш по магазините (:Първоначално написано от varnen4e
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Аз имах същия проблем и ми предписаха крем,който съдържа невен имаше ефект
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!