.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тесен ханш

mi zna4i moq han6 e tesen i az po-princip sum slabi4ka i mi e interesno ako napulneq 6te se raz6iri li? za6toto sum si naumila da ka4a 3-4 kg
    i ako ima nekaf na4in za raz6irqvane na han6a kajete

*Заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Не, но ще се удължи. Тоест гъ3ът ти ще стане по-голям.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Зависи, няма кой да ти каже, хората пълнеят различно, но ако си слабичка 3-4 кг едвали ще се забележат особено

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от raduna
    Зависи, няма кой да ти каже, хората пълнеят различно, но ако си слабичка 3-4 кг едвали ще се забележат особено
    +1

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Според мен, ханша ти няма как да се увеличи .. защото там все пак има кокал..едва ли е еластичен
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

ne prosto tqloto mi si e slabi4ko, i iskam da sum malko po edra ako moje

Повече от фен
    ne prosto tqloto mi si e slabi4ko, i iskam da sum malko po edra ako moje Very Happy
    тцц хората се чудят как да отслабват ти искаш да напълнееш да ти имам проблема

Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    ne prosto tqloto mi si e slabi4ko, i iskam da sum malko po edra ako moje Very Happy
    тцц хората се чудят как да отслабват ти искаш да напълнееш да ти имам проблема
    да бе баси направо ме разбива някое момиче като каже ,че иска да стане по - пълно кефи се мацка и си се харесвай както си си, много си яка и така

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си