- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смотан ли си, ако не пиеш алкохол?
ami az prosto iskam da popitam za va6eto mnenie ... naposled1k moite priqteli se pritisnqvat 4e ako ne piqt nqma da sa ''gotini'' .. taka li e naistina ?![]()
![]()
![]()
![]()
_____zwezdichka_____*_____
не.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Според мен е точно обратното.Най-трезвеният от компанията помни всички хубави моменти от предния купон и не го боли главата.Настроението си го има и без алкохол.А за това,че било "модерно" малолетните да разказват за"великите" си снощни запивки,еми изобщо не е толкова престижно за колкото го смятат.Смешно и чак тъжно е отстрани...
Първоначално написано от GetNasty
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И обикновенно той е най-смотания в компаниятаПървоначално написано от sladkata_bebz
В тийнейджърските години всичко е важно....пиенето,пушенето,на чина на обличане...При мен имаше готините и другите
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Не мисля че ако не пиеш не си готин!Точно смешниците и тъпите хора според мен пият,защото няма как да си направят веселото и се опитват с алкохола,но всъщност правят весело на трезвените защото им гледат пиянските изпълнения!
Като пораснеш голяма ще разбереш,че просто не съществуват определния като готини и смотани...Просто в тези години това е съвсем нормално...Но аз никога не съм бъзикал хората които не са пиели или пушели.Всеки сам избира как да живее.Все пак приятела не се оценява по това дали пие ,а по качествата които притежаваПървоначално написано от Rofl4e
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Remini,не съм съгласна с теб.Първо не пуша,никога не съм пробвала и имам не особено добрo мнение за цигарите,в компания пия най-много две бири и какво?! Да не би всичките ми приятелки,които пият и пушат доста да са ме оставили заради това.Това,че не пуша или не пия много никога не ме е спирало да си правя купона,да излизам с приятели,да си имам гадже или най-малкото не ме правят най-смотаната.Мисля,че човек може много хубаво да се забавлява и без "най-важните тийнейджарски неща".
Това е супер повърхностно и пак ще кажа,че да си се напил и напушил на 14-15 изобщо не те прави най-несмотаният!
НЕ
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Сещам се за десетки случаи,в които най-големите гъзари,които пият алкохол и после нищо не си спомнят стават за посмешище,а този,който не е пил е ценен най-много от другите хора и се издига в очите им.Рано или късно въпросните "гъзари" губят популярността си и стават за смях.Поне това доказват случаите,които аз знам.
Така че да пиеш не те прави готин.Това,което те прави готин е истинската ти същност.Не е нужно да правиш нещо,което не ти доставя удоволствие само защото другите го правят.![]()
Бомба въпрос.Аз пия рядко, по купони само, и не се чувствам смотан![]()
Абсолютно Не!
Руса кукличка
не казвам че не пия
не казвам че съм ангелче
обааче пия когато съм в компания с повод .. за настроение
а не защото така е модерно![]()
не защото някой ми е казал .. тъпа си щото няма да се напиеш с нас
абе много са зле тия дето се мислят за голямата работа като са изпили една бутилка водка .. ии айй УуУ кой съм аз ..![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
хехе,интересна зависимост между ник и въпрос![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Брей отново 90% от обшеството тук е против алкохола...
Пък много ще ми е интересно как ще идете на нова година на купон и ще кажете 4е ще я карате на сок4е...
В реалното (не виртуалното) теен общество си задрастен ако не пиеш,а за да не пиеш и да не си задръстен трябва да си мноооого добър манипулатор като накараш пия4ите,ама вси4ки да изглеждат смешни пред моми4етата.
да, смотан си
най-големия ретард си
всички ще те сочат с пръст и ще ти се смеят
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хахаххахаПървоначално написано от 53downfall
да ти имам обкръжението тогава, честнои логиката също.
аз го правя това, тъй че нека не ти е толкова интересно вече![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
много ясно, че който не пие е смотан.
Който не пуши също е смотан.
Който не друса е смотан!
Който не се eбe на 14 е смотан!
Който няма телефон за 1000 лева е смотан!
Който не псува учителите си и не ги бие е смотан!
Който не псува родителите си на майка е смотан!
Бъдете лоши! Ходете в Амор! Пийте, друсайте и се чукайте в кенефа! Парите за това откраднете от чантата на мама! На излизане да не забравите да напсувате баща си!
Grumpy old madman
трезвения поне може да го вдигаПървоначално написано от 53downfall
![]()
Dwight D. Eisenhower
Лошото е 4е в сърказма ти има много истинаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Малий как се бях натряскал 1 ве4ер и се прибирам късно и реших да си набия една ръ4на и нямах много проблемиПървоначално написано от RAWRRR
![]()
зависи
ако си човек, който е такъв, за какъвто го смятат хората - смотан си
има извесна разлика,между това да си легнеш на леглото да си плюеш на ръката и това,пред теб да има коленичило момиче,което да те чакаПървоначално написано от 53downfall
затова,ако ще пием за престиж,нека да е мъничко,защото иначе стават гафове в сюблимния момент..и както се казва,се удавяш в края на реката![]()
Dwight D. Eisenhower
Темата не е за или против алкохола, а дали си готин ако пиеш алкохол!!!Първоначално написано от 53downfall