.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Смотан ли си, ако не пиеш алкохол?

ami az prosto iskam da popitam za va6eto mnenie ... naposled1k moite priqteli se pritisnqvat 4e ako ne piqt nqma da sa ''gotini'' .. taka li e naistina ?
    _____zwezdichka_____*_____

не.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Според мен е точно обратното.Най-трезвеният от компанията помни всички хубави моменти от предния купон и не го боли главата.Настроението си го има и без алкохол.А за това,че било "модерно" малолетните да разказват за"великите" си снощни запивки,еми изобщо не е толкова престижно за колкото го смятат.Смешно и чак тъжно е отстрани...

...hate my nickname

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от GetNasty
    не.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Според мен е точно обратното.Най-трезвеният от компанията помни всички хубави моменти от предния купон
    И обикновенно той е най-смотания в компанията

В тийнейджърските години всичко е важно....пиенето,пушенето,на чина на обличане...При мен имаше готините и другите
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не мисля че ако не пиеш не си готин!Точно смешниците и тъпите хора според мен пият,защото няма как да си направят веселото и се опитват с алкохола,но всъщност правят весело на трезвените защото им гледат пиянските изпълнения!

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Не мисля че ако не пиеш не си готин!Точно смешниците и тъпите хора според мен пият,защото няма как да си направят веселото и се опитват с алкохола,но всъщност правят весело на трезвените защото им гледат пиянските изпълнения!
    Като пораснеш голяма ще разбереш,че просто не съществуват определния като готини и смотани...Просто в тези години това е съвсем нормално...Но аз никога не съм бъзикал хората които не са пиели или пушели.Всеки сам избира как да живее.Все пак приятела не се оценява по това дали пие ,а по качествата които притежава
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Според мен е точно обратното.Най-трезвеният от компанията помни всички хубави моменти от предния купон и не го боли главата.Настроението си го има и без алкохол.А за това,че било "модерно" малолетните да разказват за"великите" си снощни запивки,еми изобщо не е толкова престижно за колкото го смятат.Смешно и чак тъжно е отстрани...

ДА ! и аз така смятам

Remini,не съм съгласна с теб.Първо не пуша,никога не съм пробвала и имам не особено добрo мнение за цигарите,в компания пия най-много две бири и какво?! Да не би всичките ми приятелки,които пият и пушат доста да са ме оставили заради това.Това,че не пуша или не пия много никога не ме е спирало да си правя купона,да излизам с приятели,да си имам гадже или най-малкото не ме правят най-смотаната.Мисля,че човек може много хубаво да се забавлява и без "най-важните тийнейджарски неща".
    Това е супер повърхностно и пак ще кажа,че да си се напил и напушил на 14-15 изобщо не те прави най-несмотаният!

...hate my nickname

Сещам се за десетки случаи,в които най-големите гъзари,които пият алкохол и после нищо не си спомнят стават за посмешище,а този,който не е пил е ценен най-много от другите хора и се издига в очите им.Рано или късно въпросните "гъзари" губят популярността си и стават за смях.Поне това доказват случаите,които аз знам.
    Така че да пиеш не те прави готин.Това,което те прави готин е истинската ти същност.Не е нужно да правиш нещо,което не ти доставя удоволствие само защото другите го правят.

Бомба въпрос.Аз пия рядко, по купони само, и не се чувствам смотан

Град
    Велико Търново
    Абсолютно Не!
    Руса кукличка

не казвам че не пия
    не казвам че съм ангелче
    обааче пия когато съм в компания с повод .. за настроение
    а не защото така е модерно
    не защото някой ми е казал .. тъпа си щото няма да се напиеш с нас
    абе много са зле тия дето се мислят за голямата работа като са изпили една бутилка водка .. ии айй УуУ кой съм аз ..
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    хехе,интересна зависимост между ник и въпрос
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Брей отново 90% от обшеството тук е против алкохола...
    Пък много ще ми е интересно как ще идете на нова година на купон и ще кажете 4е ще я карате на сок4е...
    В реалното (не виртуалното) теен общество си задрастен ако не пиеш,а за да не пиеш и да не си задръстен трябва да си мноооого добър манипулатор като накараш пия4ите,ама вси4ки да изглеждат смешни пред моми4етата.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    да, смотан си
    най-големия ретард си
    всички ще те сочат с пръст и ще ти се смеят
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от 53downfall
    Пък много ще ми е интересно как ще идете на нова година на купон и ще кажете 4е ще я карате на сок4е...
    В реалното (не виртуалното) теен общество си задрастен ако не пиеш,а за да не пиеш и да не си задръстен трябва да си мноооого добър манипулатор като накараш пия4ите,ама вси4ки да изглеждат смешни пред моми4етата.
    хахаххаха

да ти имам обкръжението тогава, честно и логиката също.

аз го правя това, тъй че нека не ти е толкова интересно вече
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    много ясно, че който не пие е смотан.
    Който не пуши също е смотан.
    Който не друса е смотан!
    Който не се eбe на 14 е смотан!
    Който няма телефон за 1000 лева е смотан!
    Който не псува учителите си и не ги бие е смотан!
    Който не псува родителите си на майка е смотан!

Бъдете лоши! Ходете в Амор! Пийте, друсайте и се чукайте в кенефа! Парите за това откраднете от чантата на мама! На излизане да не забравите да напсувате баща си!
    Grumpy old madman

Град
    София
    трезвения поне може да го вдига
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    много ясно, че който не пие е смотан.
    Който не пуши също е смотан.
    Който не друса е смотан!
    Който не се e** на 14 е смотан!
    Който няма телефон за 1000 лева е смотан!
    Който не псува учителите си и не ги бие е смотан!
    Който не псува родителите си на майка е смотан!

Бъдете лоши! Ходете в Амор! Пийте, друсайте и се чукайте в кенефа! Парите за това откраднете от чантата на мама! На излизане да не забравите да напсувате баща си!
    Лошото е 4е в сърказма ти има много истина

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Малий как се бях натряскал 1 ве4ер и се прибирам късно и реших да си набия една ръ4на и нямах много проблеми

Мега фен
    Град
    Utopia..
    зависи
    ако си човек, който е такъв, за какъвто го смятат хората - смотан си

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Малий как се бях натряскал 1 ве4ер и се прибирам късно и реших да си набия една ръ4на и нямах много проблеми
    има извесна разлика,между това да си легнеш на леглото да си плюеш на ръката и това,пред теб да има коленичило момиче,което да те чака

затова,ако ще пием за престиж,нека да е мъничко,защото иначе стават гафове в сюблимния момент..и както се казва,се удавяш в края на реката
    Dwight D. Eisenhower

Темата не е за или против алкохола, а дали си готин ако пиеш алкохол!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си