- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смотан ли си, ако не пиеш алкохол?
В днешно време,да.Такава е младеща,такъв е живота.И колкото и да се лъжете и да се праите на светци,че сте против алкохола бла-бла-бла айде не тия![]()
За жалост малко останаха свесните хорица,които не ги интересува само пиенето и пушенето,и да се прай'ш на готин.
Готиното е да си направиш кефа без алкохол/наркотици и сЕкви други бози.![]()
Ей ******** ********* *********** ******* ще се спрете ли ве? Само глупости дрънкате. Като почнете да играете някакви личности дето не сте направо откачам. Във форума сте едни а на вън съвсем различни. В повечето ситуации ако се напиеш те смятат за готин, жалко, не жалко такова е положението. А това, че след време готините хора не са готини си е друг въпрос, говорим за момента.
53downfall каза много интересни неща.
МНОГО ЩЕ СИ СМОТАН АКО НЕ СЕ НАПИВАШ ДО БЕЗ ГРАНИЦИ!
ПРОСТО ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ПИЯТ АЛКОХОЛ СА ЕБАТИ СКАПАНЯЦИТЕ!
![]()
![]()
Смотани са тея, които пият, за да не са смотани![]()
+ 1Първоначално написано от sladkata_bebz
![]()
С Цветето имахме подобен спор-така и не разбрахме кой е прав и кой крив.Хората имат различни причини за да пият.Да,повечето пият ,за да се правят на "готини",като под това розбираш "големи".
Ти и твойте приятели да не би да сте на по 13? Ебати акъла дето го имате. Естествено, че в днешно време ако не пиеш алкохол си балък, но изобщо не трябва да те топли какво мислят другите "гъзари". Оставяй ги да си мрът там.
Иначе аз до миналата година смятах, че алкохола е вреден, не трябва да се пие и т.н., но да ти кажа - не съжалявам, че почнах да пия. Поне не пуша, а и нямам никакви намерения да почвам. ;}
Ама факт е, че е супер гадно да си единствения трезвен сред пияни. Не знам тая нова година как ще я преживея![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
естествено, че не си нищо по-малко от този дето се е напил като свиня вечерта...това е мн грешно мислене...и за мен странно но някой които сега навлизат в пубертета си мислят че като пият, пушат стават големите мъже или съответно жени...
Такаааа.. тея теми ми бъркат в... да. Естествено пак клишета, пак простотии - като видиш заглавието се сещаш какво ще прочетеш вътре.
SofiaRegularCunt си го каза - тия дето се правят пред аверите си на големи пиячи, а иначе сами дори една бира няма да си купят, са смотани. Тези хора обикновено сами се принуждават да пият в компания за да се чувстват част от групата. Това обикновено се приема за лошо, но наистина като си сам, а всички други пият, ти е малко трудно да устоиш и почваш да проявяваш конформизъм... и си пийваш и ти...
Както и да е, лично аз съм устоявала да не пия, а всички около мен го правеха, но не е особено приятно - на подпийналите и най-глупавите неща са им забавни и си малко ненамясто там, ако и ти не си повдигнеш градуса.
Друго мнение, което ми хареса беше на едно момиче, ама не ми се ровят пак 3 страници за да й видя ника, затова по памет ще й напиша мнението - "Смотани са тия, които пият за да не са смотани"Датс дъ тру!
Едно от готините мнения беше и на IX - просто каза доста от нещата, които и аз смятах да кажа... таа - който си мисли, че е задължително невъзможно да стоиш "на сокче", докато другите са на водка, много се лъже... не отричам(е) че е трудно, но се случва.
И общо взето да кажа нещо и аз - хората не сме толкова силни, за колкото се представяме. Не държим толкова на себе си, колкото го изкарваме. Тия първите коментирали с хилядата удивителни "О0оо НЕЕЕЕЕЕ, ТОЧНО ОБРАТНОТУУУУУУУУУ!!!!!!!" нека се позамислят дали пък не са се поддавали под натиска (несъзнателния натиск!) на другите - епа гледат ги пиячите че са весели, засмЕни, кефят се... на наш'те госпожички не им се пие, ама... пийват, че иначе тъпня, няма как да се включат в разговора.. Т'ва трябва да ги направи смотани? Ами да, донякъде. Но може и да се оправдае - човещинка си е (нали все пак и на мен ми се е случвало, а уверена съм, и на вас)
Би трябвало да има сиво положение - не само черно и бяло - смотано и несмотано - има различни ситуации, сила на волята, проява на конформизъм и т.н., не всичко е свързано с подчинение и самопотъпкване - който не схваща да си отваря психологията за 9ти клас. Доста от нещата, които правим "против" волята си (силно казано) са с вътрешен характер, т.е. все пак го пожелаваме, поискваме го и се чувстваме добре от това.* Тук вече се намесва и това, че всеки човек е различен, индивидуално за всеки е това доколко се поддава, доколко това му прави кеф, доколко го смята за самопотъпкване, докъде си е сложил границите и т.н.
*То е като да си прецениш - "Как по-добре ще се почувствам? Ако направя компромис със себе си и се почувствам част от групата (човекаът е социално животно!) или ако не направя компромис и държа на своето?"
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Толкова реда написани и нищо не ти се разбира. Май бая си объркана и ти не знаеш на чия страна си.Първоначално написано от jghgh
До автора: Не, не си смотан всичко зависи от това как ти виждаш нещата. Не позволявай на другите да влиаят на твоята собсвтвена преценка.
епа тамън си го едитнах да е по-разбрано и ти си взел че си ме куотнал
дали пък ме ебе?
имах предвид че няма само черно и бяло
не съм изразила категорична позиция или тва, или онова
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Decu
![]()
Просто това показва, че ако не си пиян или друсан, не можеш да се забавляваш. В повечето случаи, разбира се.
По-добре Джони. Някак ирландските по ми вървят чисти. Това американските са повече за лонгдринкс. И от Джони няма махмурлук.Първоначално написано от Raybeez
Grumpy old madman
Не смятам,че човек е смотан ако не пие. Човек може да си направи кефа и без алкохол,това си зависи от човека.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Хора всякакви. Решаваш да пиеш или не САМ! Айде са ако някой ти каже, скочи от покрива, иначе си смотан, ще го направиш ли? Въпрос е на личен избор, ако ти си мислиш, че си смотан, когато не пиеш...ми твоя воля.Друг е въпроса, че когато около теб има един куп пияни хора и ти гледаш малко тъпо, защото не си в техния филм.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Няма да са готини според кой?Това са глупости...Много е яко да се напиеш като свиня на някой купон и после да не помниш нищо,нали?тогава си се доказал като голяяяяям.Хахаха...
Алкохола трябва да се пие със желание, а не да те бутат да го пиеш, за да си гъзар.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Това дали да пиеш или не не е ли личен избор ?
По темата:Не мисля,че си смотан,ако не пиеш!![]()
17.09.2010
Не мисля че ако не пиеш си по-смотан от другите,лично аз като отида някъде на събиране,рожден ден или нещо от тоя сорт се размазвам от алкохол ма тва не ме прави по голям гъзар от другите,точно обратното само се излагам
Ти ако имаш 10 годинки аз трябва да съм на 40.Кажи на твоите приятели да пият минерална вода така ще са супер мега хипер готини.Първоначално написано от morfiin
в повечето случаи (мои наблюдения) тези които не пият са пълни загубеняци както и тези които се правят на 'виж кой съм' вследствие на 1 шише водка.
Взе ми думите от устата.Първоначално написано от RAWRRR
Темата е глупава и има поне 100 такива и във всички пише едно и също.