- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смотан ли си, ако не пиеш алкохол?
Твърдо против пиенето!
Човек трябва да е трезвен винаги! Ами ако стане земетресение или пожар и всички са пияни до козирката...? Не, трябва да има разумно мислещи хора, които не се поддават на плътски изкушения!
Сух режим ни трябва!![]()
![]()
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Въобще не смятам, че ако не пиеш си смотан. Казвам го защото нито аз, нито добрите ми приятели пият когато се съберем и никак не се смятаме за смотани. Прекарваме си супер.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
хаххххаха, демократос пак е отхвърчал..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Да бе само "най-готините" пият..омръзнало ми е от бълъци дето се мислят за много яки ,защото пият..Дето се вика :"И лудия бяга от пияния"хора осъзнайте се...
![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Първоначално написано от democratos
AXAX XAXAXA
AX
XA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
A TAKA SAMO HEROIN![]()
ами аз не се мисля за смотана като не пия и не пуша, ама не мога да променя мнението на тези, които го правят. Просто ако искаш да си модерен и "елитен" ще трябва да се пропиеш![]()
БЪДИ СМОТАН, НЕ ПИЙ И НЕ ПУШИ!!!!!!!!![]()
:P
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Както ми доставя радост да ям луканка, така ми доставя радост да пия. Не всичко естествено от водка и джин ми се повръща, а и има мн неща, които не съм пробвала, но да пия ром ми доставя радост и удоволствие, дамПървоначално написано от EternalEyes
![]()
Един приятел твърди че като бил на купон с компания той пиел също толкова,колкото и останалите...казва че така печелил авторитет...
Това до колко е вярно само тези,който са опитвали могат да кажат...ако си спомнят нещо де
При мене положението е много добрени пуша,ни пия...Обаче когато се ядосам глътвам по малко концентрат.
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Не,не си смотан.Но както казаха част от хората с алкохол винаги е по-забавно.Повдига ти се настроението,почват се танци и ако всички са си пийнали си става голям купон.
Не казвам,че без алкохол неможе да се забавляваме,ама със си е съвсем друго.
Аре тва да се прайш на газар и да пиеш все пред другите,а във вас и една бира да не помирисваш си е тъпо,заклеам се.
Абе да живее алкохола !!![]()
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Аз съм набор 92 моля моляПървоначално написано от METOamfetamin88
![]()
te sigurno po opitni ot nasПървоначално написано от METOamfetamin88
![]()
Според мен това , че пиеш не те прави престижен или готин.Не е важно какъв си, важно е да си добър човек.
Е да, не е като да имам ОГРОМЕН опит с пиенето, но знам, че алкохол на гладно НЕ, и че рома е доооста добърПървоначално написано от METOamfetamin88
![]()
Смотан си, ако мислиш, че да не пиеш алкохол е смотано.
За съжаление ще отбележа,че в очите на голяма част от днешната младеж
ако не пиеш си смотан...Но това не е важно,важното е как се определяш ТИ![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
смотан си ако си мислиш, че си смотан, защото не пиеш алкохол![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
не ми се четат зависимостите, които сте измислили (:
смотан си, ако си смотан. да живеят простичките истини!
Напълно те подкрепям.По принцип съм заоградена от момчета(приятели),които пият и пушат, но аз не съм превържаник.Когато ми се пие-пия,но ако някой ми каже "пии защото ако не го направиш си загубенячка" бих му ударила един словестен шамар,но не и да пия!Първоначално написано от woshataa
Щом пускаш такива теми значи си смотан..Аз от къде да знам смотан ли си или не си![]()
Ако си смотан и да пиеш и да не пиеш се тая. Алкохола не те прави нещо повече от другите,напротив..амаа много малко хора мислят така