- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смотан ли си, ако не пиеш алкохол?
Вчера останах безмълвна, когато на касата касиерката ни пита "Вие цяла вечер на безалкохолно ли ще карате" ? ОМГ! Що за тъпотия - точно ТЕ - възрастните да ни дуднат на главата колко опасно е всичко, като алкохол, цигари, трева и лоша компания. А точно ТЕ да ни питат подигравателно няма ли да пием на Нова година... Ами не, няма да пием, мамка му.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Има разлика между това да пиеш 1-2 бири за настроение и това да се налепиш като свиня. Значи тези които не пропускат купон без да се налепят и "да си направят кефа" като след купона прегръщат тоалетната чиния просто не използват достатъчно мозъчето си. За пушачите - не мога да кажа нищо лошо...в крайна сметка всичко си започва от неподтиснатото любопитсво. Но никой не може да бъде определен като смотан или готин по това дали пие или не.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Щом ти е интересно, нека ти обясня, не беше трудно.Първоначално написано от 53downfall
- Какво ще пиеш?
- Кола.
- А някакъв алкохол?
- Не, само кола.
Пийнала съм само една глътка шампанско и въпреки това си прекарах страхотно.
Много жалка картинка са хората, които не могат да се забавляват без алкохол и пият, за да "им е весело", "за настроението".
Значи сега ще го обясня по най-логичния начин...за който дори и някой известен ъъ..професор не би се сетил..
Аз забравих за кво говора ама иначе ви обяснявам..ам слушайте си ме![]()
Касиерката е имала в предвид дали няма да пиете по 1-2 чашки, а не да се наливате...С две думи (май са повече де) никой възрастен не е казвал не пийте..те искат да не пием много..иначе кво пречи 1-2 бири за настроение да речем..
И като казах настроение ако си някой по-срамежлив и не говориш много 1-2 ленти или 1-2 бири там нещо и се отпускаш и ставаш забавен..
Тоест ако си си забавен и не си срамежлив няма нужда да пиеш, ако не си никой не те кара да се наливаш, а просто 1-2...
бтв не знам защо ама са ми супер смешни 7-8-9 клас натряскани като говеда...има едни дето всяко голямо си взимат бири..смешна картинка![]()
Първоначално написано от Deadlock
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Аман от тия въпроси вече..Ако мислиш, че трябва да пиеш з,а да бъдеш добре приеман от хората ,те тресат яко комплекси.Пиенето е..нормално в нашата възраст-смисъл, че доста тийнове го правят и не е нищо шокиращо.Но това и не значи ,че всички трябва да го правят маа му стара!Всички тези които познавам и си пишат по скайповете "как се натряскахме снощии братлетаа" са комплексари.Уважавам хората ,които пият, но не се срещат такива изцепк по профилите им и не всеки на света знае ,че са попрекалили с чашките миналата вечер.Аз навършвам 15 след 4 дена,пия само в компания и не се напивам-не ме е срам да кажа като ме попитат ,че не пия.Е,85 % от познатите ми не пият ,но щом стане дума за алкохол в компанията ,те говорят най-много. и това са КОМПЛЕКСИ бе хора ,това не е да си готин.
Просто бъдете такива каквито сте.Ако пиете-окей.ако не пиете-така да бъде.но да не близвате алкохол и да претендирате, че се наливате или пък да пиете и да разгласявате на целия свят ,с надеждата че ще се издигнете в очите на другите-това е жалко.
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Ми аз не мисля така.Аз например пия за настроение и в повечето случаи съм яко надрусана но не винаги е модерно да пиеш.Понякога е и доста срамно...
що пък да си смотан ... а тези които пият кви аре.. са![]()
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!