Аман от тия въпроси вече..Ако мислиш, че трябва да пиеш з,а да бъдеш добре приеман от хората ,те тресат яко комплекси.Пиенето е..нормално в нашата възраст-смисъл, че доста тийнове го правят и не е нищо шокиращо.Но това и не значи ,че всички трябва да го правят маа му стара!Всички тези които познавам и си пишат по скайповете "как се натряскахме снощии братлетаа" са комплексари.Уважавам хората ,които пият, но не се срещат такива изцепк по профилите им и не всеки на света знае ,че са попрекалили с чашките миналата вечер.Аз навършвам 15 след 4 дена,пия само в компания и не се напивам-не ме е срам да кажа като ме попитат ,че не пия.Е,85 % от познатите ми не пият ,но щом стане дума за алкохол в компанията ,те говорят най-много. и това са КОМПЛЕКСИ бе хора ,това не е да си готин.
Просто бъдете такива каквито сте.Ако пиете-окей.ако не пиете-така да бъде.но да не близвате алкохол и да претендирате, че се наливате или пък да пиете и да разгласявате на целия свят ,с надеждата че ще се издигнете в очите на другите-това е жалко.