Здравейте хора, знам че е тва е една от многото еднообразни тийнейджърски истории, но съм ужаСНо отчаяна и имам нужда от съвет.Запознах се с едно момче нека го наречем Митко, но той си имаше приятелка сериозна и аз си имах сериозен приятел.Дойде ми нагости уж да гледаме филм блабла, ама не го гледахме особено.Станахме гаджета, аз зарязах сериозния ми приятел и казах на Митко, че искам да съм с него.Митко също заряза приятелката си и каза, че иска да е с мен.Всичко беше супер, но само за 1 седмица.Тя започна да го заплашва, че щяла да се самоубие(празни приказки, но както и да е) и той се страхува за нея и пак се върна при нея.Той също ме иска, но не може да се раздели на две, искам да си го спечеля, не знам точно как ще стане това, но трябва!Аз му казах, че не искам да съм на второ място и той каза, че се отказвам много лесно.Искам да съм с него, просто се побърквам, сега се занимавам с едно друго момче, за да го накарам да ревнува и да го дразня, защото виждам, че му пука и че се ядосва.Моля ви, кажете ми според вас какво да направя.На недостъпна ли да се правя, да тичам след него ли...не знам просто не знам.Разчитам на вас.Благодаря на всички предварително!